20 juli 2018

Maria Galland Baume Confort Reflet d'Or

Maria Galland Baume Confort Reflet d'Or

Hoewel deze Maria Galland Baume Confort Reflet d'Or al in het voorjaar verscheen als een limited edition, vind ik deze bij uitstek passen bij het warme zomerweer van dit moment!

De blikvanger van de Baume Confort Reflet d'Or is immers de massa aan lichtreflecterende partikels die je huid extra laten glanzen en je eventuele zongetaande huid de juiste glow geven. Geen betere match voor warme zomeravonden!

Limited edition en voor zover ik kan zien, jammer genoeg al uitverkocht op de Maria Galland webshop, dus je zal je geluk moeten beproeven bij een van de Maria Galland instituten.

De Baume Confort Reflet d'Or is eigenlijk een zomervariant van de klassieke Baume Confort Velours. Je krijgt dus nog steeds een fluweelzachte bodylotion die de huid hydrateert en glad en stevig maakt, met dank aan hyaluronzuur, glycerine, urea en extract van zoethoutwortel.

Maria Galland Baume Confort Reflet d'Or
Maria Galland Baume Confort Reflet d'Or: links indirect zonlicht - rechts direct zonlicht

Reflet d'Or werd voor de gelegenheid echter verpakt in een gouden tube én voorzien van een heel fijn en subtiel, maar niettemin duidelijk aanwezig shimmertje. Deze smeer je dus op armen, benen én décolleté! In indirect zonlicht zie je het effect lichtjes; pas wanneer de zon erop valt, wordt de glans werkelijk een blikvanger. Komt volgens mij pas helemaal tot z'n recht als je een beetje zongebruind bent, ik zal dus nog even geduld moeten hebben... #bleekvel

Maria Galland Baume Confort Reflet d'Or - 150 ml voor € 34,00 bij Maria Galland webshop of instituten

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. Wat een prachtig resultaat 👌
    Ik zou dit zeker kopen....
    Ben niet bekend met dit merk maar ben nieuwsgierig wat er nog mee te koop is....

    Fijn weekend Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Maria Galland is een fijn merk, wel vooral op professionals gericht en ook daar te koop.

      Verwijderen
  2. Geeft echt een heel mooi resultaat! Alleen jammer dat het moeilijk te vinden is. Merk je iets van stevigheid?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wel, mét is altijd beter dan zonder :D De huid is gewoon gevoed en ziet er beter uit, denk niet dat mijn billen ineens steviger worden zonder te sporten :DDD

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig