15 juli 2018

Q&A: vijfjarenplan, kinderwens, stijlinspiratie

Q&A

De langverwachte Q&A! Ik heb jullie vragen gebundeld in deze video en geef er met veel plezier een antwoord op. Als je nog meer vragen hebt, laat ze hieronder en dan komt er in de toekomst nog eens een nieuwe Q&A aan.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

11 opmerkingen

 1. Jij bent echt zo wijs. Ik kan mezelf heel erg vinden in wat je zegt omdat je het op een goede manier weet te verwoorden. Beauty & brains

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Na een paar dagen vakantie deze video kijken is echt fijn (net zoals de nieuwe artikelen :-)).

  Leuk zo'n Q&A, merci dat je dit hebt willen opnemen. Dat stukje over de kinderwens is best herkenbaar. Ikzelf word vaak 'gepusht' door kennissen om een gezin te stichten. Ik krijg dan altijd heel erg het gevoel dat ik mij moet verantwoorden of moet verdedigen voor de keuzes die ik maak. Net zoals het hebben van een partner om 'niet alleen te moeten blijven'. Dankzij jouw mening voel ik me toch weer een beetje gesterkt ;-).

  Mooi bloesje/topje heb je hier aan trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blij dat je je gesterkt voelt door mijn video! Ik begrijp dat mensen oprecht de vraag stellen en sommigen nemen wel genoegen met het antwoord, maar anderen niet :-)

   Merci, het is eigenlijk een kleedje, maar dat zie je in de volgende vlog!

   Verwijderen
 3. Je hebt echt een toffe persoonlijkheid. Inderdaad een beauty met brains!

  Leuk topje draag je! Van welk merk is het?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci, dat zijn complimenten waar een mens warm van wordt!

   Het is een kleedje van Lili & Lala - kende het merk voorheen niet, maar kocht het onlangs bij Copines in Hasselt.

   Verwijderen
 4. Wat ik persoonlijk zo mooi aan je vind buiten een beauty met brains en persoonlijkheid is je ontzettend grote positiviteit en je gevoel voor humor! Zeer mooi verwoord en ikzelf denk er net hetzelfde zo over, alleen is mijn positiveit een stuk minder. Waarschijnlijk door te veel negatieve dingen te hebben meegemaakt, maar ik blijf eraan werken. En inderdaad als juriste kom je heel wat negatiefs tegen! In wat ben je gespecialiseerd? (arbeidsrecht, burgerrecht, huur- en kooprecht, jeugdrecht, strafrecht, …?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amai, Heidi, dat zijn echt schone complimenten die ik hier lees!
   Oh, maar ik heb zeker ook mijn deel negatieve dingen gehad, hoor. Ik probeer daar iets uit te leren, ook al doet het soms nog pijn. En ja, zoals je zegt, het is een werkproces!
   Wel, ik kom vooral bijzondere overeenkomsten, burgerlijk recht en sociaal zekerheidsrecht tegen, maar ook uitlopers naar arbeidsrecht of strafrecht.

   Verwijderen
 5. Jullie zouden nochtans goede ouders zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci, Wendy! Ik weet niet of dat altijd het geval zou zijn, haha. Maar we hebben twee nichtjes waar we de toffe nonkel en tante voor kunnen zijn, dus daar kunnen onze kwaliteiten naar boven komen :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig