13 juli 2018

Nivea Body Mousse Wild Raspberry & White Tea

Nivea Body Mousse Wilde Raspberry White Tea

Thiiiissss! L.O.V.E. In hoofdletters. Ik heb geen idee of het een limited edition is, maar ik hoop van harte dat 'ie in het vaste assortiment blijft. Tromgeroffel en applaus voor de Nivea Body Mousse in Wild Raspberry & White Tea.

Ik schreef in maart al over de Nivea Body Mousse en keek toen al uit naar de lentegeuren. Et voilà, deze variant is meteen een schot in de roos.

Dezelfde heerlijke body mousse, rijk en verzorgend met karitéboter, luchtig van textuur maar geeft mijn huid meteen een instant hydratatieboost... maar dan met de meest heerlijke geur van wilde framboos en witte thee. To. Die. For.

Dit is dus géén douchemousse, maar een body mousse. Als in: ná de douche, om je huid te hydrateren. Je moet de flacon even schudden voor gebruik en dan een toefje nemen om je lijf in te smeren. Ik werd steeds in kleine beetjes omdat je met een beetje van deze mousse best ver geraakt. De hydratatie is zeer aanwezig en is een zaligheid voor een droge(re) huid. Smijt deze in je winkelmandje, je zal er geen spijt van krijgen!

Nivea Body Mousse Wild Raspberry & White Tea - 200 ml voor € 4,99
limited edition

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Die lijkt mij fijn! Ik heb zelf de 'gewone' body mousse's geprobeerd.
  Liefs,
  Yaraa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die zijn ook fijn! Vind zo'n fris geurtje wel aangenaam met deze temperaturen.

   Verwijderen
 2. Ik heb de gewone body mousse ook in het gebruik, maar als ik hem tegenkom gaat ie direct mee naar huis ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig