20 oktober 2018

Weekly vlog: autopech!

Weekly vlog

Een car heavy vlog! Na 13 jaar trouwe dienst werd het mijn auto op een vrijdagavond te veel en jawel, de herstelkosten waren - uiteraard - niet min. Bijgevolg speurde ik als een zot naar tweedehands wagens en moest ik tegen wil en dank voortijdig afscheid nemen van mijn eerste autootje. Soms hangt de vlog daardoor een beetje met flarden aaneen, ik beloof beterschap voor de volgende vlog!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Wat vervelend van je auto... Hopelijk komt er een oplossing. Succes!

  Dat 'Britney moment' was wel grappig ;-) *nostalgie*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben nog in blijde verwachting van de opvolger! Het wachten duurt nu wel lang, maar er is dus beterschap op komst :-)

   Verwijderen
 2. Jammer van je auto, maar 13 jaar is echt niet slecht!😜 Tijd voor een andere en dat is ook weer spannend en leuk! Een goeie volle dosis knoflook 😅 en blij dat je collega's de dag erna waren 😜 Dat lachje toen je die pompoen aanraakte 😊 en onze Belgische Britney … niet slecht! 👍 xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mja, ik had graag een mooi afgerond getal gehaald :D Op naar iets anders nu!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig