18 maart 2019

Weekly vlog: stofzuigeraccidentje

Weekly vlog

De kluns in mij komt helemaal naar boven in deze weekly vlog :D (zeg mij alsjeblieft dat ik niet de enige ben die zo'n stoten uithaalt!)


Voor wie graag de bananenchocoladecake uit de vlog wilt maken, geef ik ook nog het recept mee:
 • Verwarm de oven voor op 180°C
 • Prak 2 bananen tot puree en houd ze even aan de kant
 • Breek 200 g donkere chocolade in stukjes en voeg samen met 30 g cacaopoeder in een kom. Giet er 200 ml kokend water over, alles goed mengen en laten smelten
 • Voeg er 1 ei en 50 ml zonnebloemolie aan toe - goed mengen
 • Voeg er 125 g suiker, 130 g bloem, 1 tl bakpoeder, 50 g walnoten (best in stukjes gehakt) en de 2 geprakte bananen aan toe - goed mengen
 • Doe dit mengsel in een bakvorm. Als je een metalen bakvorm gebruikt, moet je deze insmeren met boter en bestuiven met bloem vóór je het mengsel er in giet. Ik gebruikte een siliconen bakvorm, dus dan is dat niet nodig
 • Snij 1 banaan in lange stukken en leg deze bovenop het mengsel in de bakvorm
 • 1 uur in de oven, daarna uit de oven halen en volledig laten afkoelen
 • Smakelijk!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Zoals altijd weer een leuke vlog! Dat bananenbrood ziet er lekker uit. Kan je het recept delen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het recept in de post geplaatst! Als je het probeert, alvast smakelijk :-)

   Verwijderen
 2. Hele leuke vlog weer om naar te kijken!
  Mooie looks heb je gemaakt met het mooie Nars palette! Die lipgloss van Dr.Haushka is heel mooi. Leuk om te zien waar jullie zoal lekker gaan lunchen...ik krijg meteen trek.
  Ik stofzuig ook weleens de lades en ja dan floept er weleens iets naar binnen...maar nog geen mes :-)
  Bedankt voor het delen van de chocolade/bananenbrood, die ga ik binnekort eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, goed om te horen dat ik niet de enige ben :D Maar dat mes is echt wel het ergste dat ik al heb meegemaakt.

   Verwijderen
 3. Leuke vlog! Aan eten en drinken zeker geen gebrek :-) Bij Dille en Kamille ben ik nog nooit geweest. De volgende keer als ik in de buurt ben spring ik eens binnen. Ik kom eigenlijk best wel regelmatig in Hasselt, maar toch ken ik nog veel zaken niet blijkbaar :-) Die chocolade bananencake ziet er echt wel goed uit! Naar dat nachtmasker ben ik ook wel benieuwd naar. Hopelijk heb je dan geen plekje vergeten, want het verschil zou dan wel eens goed zichtbaar kunnen zijn :-D. Hopelijk toch niets aan de stofzuiger? Dat mesje is niet zo erg. De stofzuiger zou veel erger zijn :-D Maar je bent echt niet alleen hoor! Als ik rond de afvalbak in de keukenkast zuig heb ik gegarandeerd plastic zakjes mee. Of zakdoekjes en poetsdoeken die in een lade liggen, … Mesjes gelukkig tot nu toe nog niet :-D Je moet een beetje voorzichtig zijn eh ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dille en Kamille is echt een leuke winkel! Een beetje van alles wat, ook leuke dingen om cadeau te doen.
   Wel, het mes is aan de binnenzijde blijven steken, dus helemaal 100% is het niet meer :D Maar voor de rest werkt de stofzuiger nog prima, dus geen probleem!
   Mjaa.... ik was echt gewoon te enthousiast bezig en ineens... floep! Volgende keer beter opletten :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig