7 mei 2019

Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine

Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine

Dat glanzende lipproducten méér dan een gewone comeback maken, werd de afgelopen maanden wel duidelijk. In essentie kan nu iedereen bij elk merk terecht, voor zowel mat, cream als gloss. En dat is eigenlijk geen slechte zaak, want zo is er voor elk wat wils. De nieuwe Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine lipstick past perfect in dat rijtje.

Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine

Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine

Mademoiselle Shine voelt voor mij anders dan de andere Lancôme lipsticks, te beginnen met de verpakking. De volledig glanzende, rosé gouden huls met witte accenten wijkt af van de klassieke 'klikkende' huls die ik associeer met de luxe van Lancôme. Het geeft mij in elk geval een meer speelse, jongere vibe en misschien is dat ook wel de doelgroep van deze Mademoiselle Shine.

De lipstick zelf is dat van het balmy feel type, dat je lippen een gezonde glow geeft, bovenop een mooie pigmentatie en het haakt perfect in bij de I woke up like this trend. De zachtheid van de lipstick vereist ook daar een aanpassing, dus werd Mademoiselle Shine goed inpakt en schuin afgesneden, zodat je zonder problemen kan blijven smeren. Bij het swatchen merk je direct dat dit een zeer hydraterende formule is, met een goede pigmentatie maar met een flinke portie transparantie.

Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine
Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine in 157 Mademoiselle Stands Out - 392 Shine Goodness

Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine
Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine in 392 Shine Goodness

Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine
Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine in 157 Mademoiselle Stands Out

Keuze genoeg bij Mademoiselle Shine: 26 tinten zorgen voor een uitgebreid kleurenpalet - zoals ik al zei, voor elk wat wils. De formule en textuur hebben wel tot gevolg dat de uiteindelijke kleur op de lippen een beetje zal afhangen van jouw eigen lipkleur. Je kan er ook mee spelen, door er een lippotlood als basis onder te zetten en de kleuren zo in een bepaalde richting te duwen.

Ik gebruikte de lipsticks nu 'puur' op de lippen en eerlijk... je kan blijven smeren. De pigmentatie wordt initieel wat opgebouwd, maar de formule is zodanig zacht en romig en geeft een subtiel fruitig-bloemig parfum af, dat het bijna therapeutisch is om de glanzende lipstick telkens heen en weer te blijven bewegen. Toch is Mademoiselle Shine niet mijn favoriete formule: ik heb het nu eenmaal voor een mooie creamy lipstick die mijn lippen voller doet lijken of een perfecte matte finish die urenlang blijft zitten. En hoewel Mademoiselle Shine mijn lippen onmiskenbaar stained, blijft de glans en de opgebouwde kleur niet lang hangen van zodra er een drankje en/of hapje aan te pas komt.

Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine lipstick - 3,2 g voor € 35,50

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. Mooie kleurtjes, en de formule is ook helemaal mijn ding!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beide kleuren staan je wel mooi. Ik verkies ook eerder creamy lipsticks. De lipsticks zien er inderdaad luxueus uit. Alleen minpuntjes voor de houdbaarheid en prijs.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig