25 mei 2019

Vlog: een dag naar Milaan!

Milano vlog

Zotjes, maar leuk! Een citytrip Milaan, dat is een bezoekje aan de Duomo, heerlijk (window)shoppen en het testen van leuke eetadresjes.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Pizza is altijd heerlijk, geen ene pizza kan tegen een echte italiaanse pizza! Trouwens heerlijk sfeertje he daar.. nu moet ik zeggen dat ik liever door de bergen wandel en van die knusse italiaanse dorpjes bezoek maar ik ben nu..? 4/5 x in Milaan geweest denk ik en het verveeld nooit.. prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, dan ben je intussen al goed ingeburgerd in Milaan! Die pizza was echt wel zo lekker, niet te doen!

   Verwijderen
 2. Haha, nu hebben we je broer ook eens gezien :-D Is Milaan goed te voet af te leggen? Of ligt alles eerder ver verspreid? Die duiven, echt niets voor mij om daar tussen te staan :-) Jullie zullen wel heel wat stappen gezet hebben ;-) Wel de moeite om eens te zien die architectuur. Gelukkig niets aan je camera, stel je voor … Een aanrader om naartoe te gaan? Ik ben al nieuwsgierig naar je shoplog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Prima te voet te doen, zelfs als je meer wilt zien, zolang je wat meer tijd hebt! Alles ligt vrij centraal, had ik de indruk. Vanuit de luchthaven kon je ook direct de trein nemen tot in het centrum. Blij dat ik het eens gezien heb!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig