19 mei 2019

Weekly vlog: parfum uitverkocht & opnieuw Pasen

Weekly vlog

Tijd voor een nieuwe weekly vlog, waarin ik te weten kom dat een van mijn favoriete parfums niet meer wordt gemaakt - huilen! - en we voor een tweede keer Pasen mogen vieren. Geniet van jullie zondag!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Bij Coffee Cafe heb ik wel geen soepje gezien :-D Maar een gebakje is uiteraard lekkerder ;-) Leg dat eens uit i.v.m. eitjes tikken? Amai je cake zag er goed uit! Ik wist niet dat papieren zakdoekjes wasmachinebestendig zijn. Iets voor mij dus ;-) Ik wist ook niet dat er spray en pilletjes bestonden voor pijnlijke oren tijdens het vliegen. Ik heb daar ook zoveel last van. De dag erna kraken mijn oren nog en doet het nog pijn. En hoe was het weer uiteindelijk in Milaan? Gisteren stonden wij aan de Corda Bar. We wisten niet dat het in het weekend gesloten was. Zijn wij dan naar De Kleine Tafel in Hasselt gereden. Zeker een aanrader! Wel best vooraf reserveren. Ik ben benieuwd naar je Fenty make-up. Het eten zag er inderdaad zeer lekker uit bij Bistro La Bottega. De weekvlog zag er weer goed gevuld uit met lekker eten :-D Ik kijk al uit hoe Milaan is geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, vóór Coffee Café zijn we naar de Foodmaker gegaan voor wat verse groentjes :-)

   Die eieren zijn hardgekookt en geverfd. Met Pasen kies je er eentje en tik je met een tegenstander de eieren tegen elkaar. Wiens ei het overleeft, heeft het komende jaar geluk.

   Ja, dat is het net! Er zijn weinig papieren zakdoekjes die het overleven, maar die van Tempo zijn zo gemaakt dat ze niet beginnen te brokkelen en verpulveren. Ik ben ervaringsdeskundige, want ik heb ze al wel eens (of meermaals) in mijn broekzak vergeten. Bij andere zakdoekjes moet je dat alle pluisjes in het wasmachine bij elkaar vegen, maar die van Tempo blijven dus een stuk.

   Ik heb eens enorm afgezien tijdens het landen en daarna heb ik advies gevraagd aan een oorarts. Die heeft me dan een aantal tips gegeven, en die maken echt een verschil.

   Het weer in Milaan was echt veel beter dan verwacht! We hebben vanalles wat gehad, maar niet zo erg als voorspeld. Ik probeer de Milaan-vlog deze week nog online te zetten!

   Verwijderen
 2. Haha, van de Foodmaker wist ik toen niet :-)
  De eieren gaan bij het tegen elkaar tikken toch altijd stuk. Niet?
  Ik ben de papieren zakdoekjes woensdag al gaan halen :-) Ook al meermaals aan de hand gehad en alles vol pluisjes grrr. Oh wat fijn dat de Milaan-vlog in aantocht is! Yeaaah me happy!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, soms blijft er een ei volledig heel! Je moet natuurlijk niet keihard slaan, maar lichtjes tappen :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig