17 juni 2019

Lancôme Summer Look 2019

Lancôme Summer Look 2019

It's all about that French vibe! De Lancôme Summer Look 2019 is lekker chauvinistisch - à la française - maar met een knipoog. De rood-wit-blauwe streepjesverpakking krijgt uiteraard enkele gouden accenten én het motto wordt fijntjes aangepast naar liberté, egalité, féminité. Bien joué, Lancôme.

Lancôme Summer Look 2019

Lancôme Summer Look is klein maar fijn en bestaat uit een (grote!) bronzer in twee tinten en een lipstick in drie verschillende kleuren met twee finishes.

Lancôme Summer Look 2019

De Lancôme L'Absolu Rouge lipsticks stellen nooit teleur en voor deze Summer Look zijn er drie verschillende kleuren en twee finishes: 132 Caprice is een cream lipstick en 290 Poême en 186 Idôle zijn mat.

Bij een limited edition collectie hoort meestal ook een speciale verpakking en dat is hier niet anders. De Franse vibe valt meteen op en je opent de lipstick aan de bovenzijde met de kenmerkende 'klik', heerlijk! Ik las trouwens ooit dat merken werkelijk onderzoek doen om te bepalen welke 'lipstickklik' hét ideale bevredigende gevoel oplevert - wie zegt dat beauty en brains niet samengaan? 

Lancôme Summer Look 2019

Lancôme Summer Look 2019

Lancôme L'Absolu Rouge in 186 Idôle is een matte lipstick maar mét een hydraterende formule. De lipstick werd verrijkt met vitamine E, antioxidanten en een hydraterende booster, wat deze matte lipstick lekker creamy en zacht maakt - eerder satijnmat dan supermat, zeg maar. Dat is niet alleen flatterend want kruipt niet in de lijntjes, maar zorgt ook voor extra draagcomfort zonder in te boeten op de houdbaarheid.

Idôle is een fris zomerrood met een oranje ondertoon en vind ik bijzonder passend in een zomerlook. De bronzen tonen die gepaard gaan met de zomer complimenteren dit soort rood namelijk erg goed! Zelfs zonder lippotlood weet Idôle zich te hanteren en kan ik de lipstick vrij precies aanbrengen. De dekking is mooi en complimenteert de lippen zonder lijntjes of velletjes te accentueren. Na een maaltijd heeft Idôle wel nood aan een lichte touch-up, maar ook dat gaat prima.

Lancôme Summer Look 2019

Lancôme Summer Look 2019
Swatches Lancôme Le French Glow Bronzer in 02 Warm Sensualité: eerst de vier kleuren apart, dan alle kleuren tezamen

De Lancôme Le French Glow Bronzer is een bonne minne poeder met licht iriserende deeltjes - geen glitter, maar een poeder dat je net wat meer natuurlijke glow geeft. In de Summer look zijn er twee tinten: 01 Light Liberté (lichter en koeler) of 02 Warm Sensualité (dieper en warmer). De bronzer is giga en bestaat telkens uit vier complimenterende kleuren, zodat je precies kan werken of alle kleuren bij elkaar kan swishen.

Aan de buitenzijde kan je genieten van dezelfde limited edition verpakking à la française, binnenin zijn de vier kleuren netjes onderscheiden en werden de woorden liberté, égalité, féminité in het poeder gedrukt. Bij het gebruik vervagen deze lichtjes, maar houden het al bij al nog goed vol. Dat is leuk, want soms hebben limited edition poeders een overspray en is dat effect weg na het eerste gebruik.

Lancôme Summer Look 2019

Lancôme Summer Look 2019

Lancôme Le French Glow Bronzer in 02 Warm Sensualité is de diepere, warmere bronzer van de twee en geeft op mijn huid een licht oranje-bronzig effect. Overduidelijk een zomerbronzer voor mijn teint! Ik dep mijn grote bronzerkwast in het geheel en meng de kleuren tezamen, maar als ik het geheel wat lichter wil krijgen, focus ik mij iets meer op de onderzijde en kan ik de kleur tweaken.

Het poeder is heerlijk zacht (maar niet te stoffig!) en laat zich erg goed uitblenden. Dat maakt Warm Sensualité best draagbaar, ook voor mijn lichte huid en ook al is dit de warmere versie van de twee. Je kan de bronzer opbouwen, maar moet daar niet te veel moeite voor doen. Ik dep mijn kwast meestal een keer of twee in het poeder en dan ben ik klaar. In combinatie met de L'Absolu Rouge lipstick in Idôle geeft het mijn gezicht inderdaad een gezonde, zomerse glow. Om het geheel niet té warm te laten aanvoelen, heb ik het proberen uitbalanceren met een neutralere ooglook. Als je de look 'in real life' wilt zien, klik even door naar deze weekly vlog!

Lancôme Summer Look 2018
Le French Glow bronzer - 14 g voor € 52,00
L'Absolu Rouge - 3,4 g voor € 35,50
Verkrijbaar bij Galeria Inno (BE) en De Bijenkorf (NL)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

  1. De lipstick vind ik super mooi! OMG, wat een prachtig flatterend zomers kleurtje! Een mooie aanwinst in je collectie. Ik zou deze kleur zeker en vast dragen en direct willen kopen, maar het prijskaartje valt niet zo mee :D Misschien moet ik toch eerst even zien in de Inno :) De bronzer denk ik misschien een tikkeltje te licht is voor mij. De verpakking vind ik ook erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dit is de donkere bronzer, maar ik blend hem wel voldoende uit. Het kan dus nog een beetje dieper.
      Hopen op een sale in de Inno :D

      Verwijderen
  2. This is a beautiful look with pretty make-up products......

    I wish you a wonderful day ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto's, en wat een mooie look heb je ermee gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig