8 juni 2019

Neutrogena Hydrogel Mask

Neutrogena Hydrogel masker

Het is vast geen geheim meer dat ik best fan ben van tissuemaskers! Ik heb al een ruim gamma geprobeerd, van drogisterijmerken tot high end, maar blijf altijd benieuwd naar meer. Ik kon mijn geluk dus niet op toen deze Neutrogena Hydrogel maskers op de mat vielen.

Wat onmiddellijk opvalt, is dat deze maskers niet van tissue of biocellulose zijn gemaakt, maar van hydrogel - ze zouden tot 50% meer essence kunnen opnemen dan een klassiek tissuemasker. Het materiaal maakt ze wat dikker en steviger, maar ook lekker verkoelend. De maskers bestaan ook uit twee delen, wat het wat gemakkelijker maakt om aan te brengen, op de huid aan te sluiten en op hun plek te laten zitten. Doordat de hydrogel zo goed aansluit op de huid, dringt het serum ook optimaal in - win-win!

Neutrogena Hydrogel masker

Neutrogena Hydrogel masker

Aan de binnenzijde van het masker zitten trouwens fijne lijntjes in een rasterformaat. Die zorgen eveneens voor een supergoede houdbaarheid, dit masker gaat echt nergens heen! Fijn, want ik durf tijdens het masking proces wel eens rondlopen en dingen in huis doen - multitasking op z'n best!

De blauwe variant is het Neutrogena Hydro Boost Hydrogel Mask en bevat 30 ml serum met hyaluronzuur. Een zo'n masker komt dus overeen met 30 applicaties van een hydraterend serum, maar dan allemaal tegelijk en op 15 à 30 minuten. Dat staat garant voor een optimale hydratatie: mijn huid krijgt een instant plumping boost, maar die hydratatie blijft ook lang aanhouden. Dit masker is ieders vriend: elk huidtype heeft behoefte aan hydratatie en dus zijn de resultaten ook navenant. Het is superzacht, niet-irriterend en levert een mooi resultaat af.

De groente variant is het Neutrogena Skin Detox Hydrogel Mask. Ook hier zit 30 ml serum in, maar dan met zeewierextracten. Het Skin Detox masker gaat voor hydratatie met een plus, met name een zuiverend effect voor een grondige detox. Skin Detox geeft hetzelfde frisse, verkoelende gevoel aan de huid met achteraf een instant plumpend gevoel. Alweer een masker dat voor elk huidtype kan werken, maar je waarschijnlijk verkiest boven het Hydro Boost masker als je een beetje extra aandacht wilt besteden aan het detoxen zonder voor een full-on kleimasker te gaan.

Het zal vast niet verbazen, maar ik ben érg te spreken over deze Neutrogena maskers! Ik houd van de hydrogel en het verfrissende gevoel en het hydraterende effect dat ze mijn huid bezorgen. Bovendien zijn ze lekker betaalbaar, maar geeft de stevigheid van het materiaal me toch wel een luxueuze beautypauze.

Neutrogena Hydrogel maskers - € 3,99 per stuk bij Di

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. De Neutrogena maskers vind ik ook heel goed en fijn om te gebruiken en dat voor een klein prijsje.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig