10 juni 2019

What's in my trash: opgemaakt mei 2019

Opgemaakt

Hier ben ik weer met een nieuwe empties! Het blijft een OG beautybloggers topic, maar voor mij hebben al die lege verpakkingen vreemd genoeg nog steeds een bevredigend effect. Het is enerzijds een duidelijk bewijs dat ik al die producten effectief gebruik, anderzijds kan je er vaak een beter eindoordeel over vellen dan in het begin. Enjoy!


Nivea Micellair Skin Breathe 
Brelil haarspray
Noughty To The Rescue Moisture Boost Shampoo
Aveda Invati Thickening Conditioner
L'Occitane handzeep navulling
Fresh Sugar Face Polish
Garnier Bio Konjac Sponge
Garnier Vitamine C Shot tissuemasker
Neutrogena Hydroboost Hydrogel masker
Oral-B 3D White tandpasta
Vita Liberata Phenomenal Tan
Lancôme La Vie Est Belle L'Eclat eau de toilette
Rituals Happy Buddha shower foam
Biotherm staaltjes
Charlotte Tilbury Magic Foundation staaltje
Marc Jacobs Kink & Kisses blush
La Mer The Powder
Essie Fiji nagellak
Exuviance Line Smooth Antioxidant Serum
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz in Taupe
KOH Purifyer Hand Nourisher
Shiseido Facial Cotton

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. De zwarte oogmake-up remover van Nivea gebruik ik het liefst. Nu bij Di 2+1 tot 18/06. De handzeep navulling, hand en voetencrème gaan ook altijd mee. Een konjac spons is nog nieuw voor mij. Misschien deze toch eens proberen. De 1ste keer kreeg ik het serum met vitamine C maar niet is het tissuemasker :-D De 2de keer was nog niet makkelijk, maar uiteindelijk toch gelukt :-) De Neutrogena maskers vind ik ook heel fijn, goed en betaalbaar. Ik heb nog geen enkel van de 3 lijnen van Lancome geprobeerd, maar je hebt mij wel hiervoor warm gemaakt ;-) Welke is je meest favoriete van de 3? Bij mij moet het ook altijd een beetje kruidig zijn. Bij een fris zomerparfum is dat een hele uitdaging om te vinden. Het Exuviance Line Smooth Antioxidant Serum lijkt me ook wel iets. Zoals altijd vind ik deze video's zo leuk om naar te kijken en toch zijn er altijd producten die mij zeker aanspreken om in de toekomst aan te schaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik snap wat je bedoelt! Ik heb de eerste keer echt keihard moeten duwen eer ik dat serum in het masker kreeg. Intussen heb ik de handeling blijkbaar beter onder de knie :D
   Ik vind de drie Aqua-producten erg fijn, ik mix ze door elkaar afhankelijk van hoe mijn huid eruit ziet. Vooral dus de hydraterende en voedende flacon, maar af en toe ook de zuiverende als ik wat onzuiverheden heb.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig