29 oktober 2019

Clarins Joli Blush in 03 Cheeky Rose

Clarins Joli Blush in 03 Cheeky Rose

Clarins gaat - letterlijk - een beetje cheeky deze herfst, want de nieuwe Clarins Joli Blush hoort natuurlijk thuis op de wangen.

De Clarins blushkes kregen hiermee een make-over: de nieuwe ronde en kleurrijke verpakking geeft meteen weg welke kleur blush zich binnenin schuilhoudt, samen met een ingebouwd spiegeltje en een meegeleverd kwastje in kunsthaar. Het doosje is een vrolijke en speelse twist op een klassiek, high-end merk en voelt nog steeds erg kwalitatief aan.

Clarins Joli Blush in 03 Cheeky Rose

Clarins Joli Blush in 03 Cheeky Rose

De Joli Blush bevat pigmenten met een sterk fixerend vermogen en heeft zo een langhoudende formule. Nochtans is de individuele applicatie eerder transparant en dit om je toe laten op eigen tempo en naar eigen voorkeur de blush op te bouwen. Compleet moduleerbaar en vooral gemakkelijk voor wie al eens per ongeluk te veel blush durft te dragen.

Het poeder werd verrijkt met een plantaardige hazelnootolie die de huid tegelijk voedt en het nodige comfort biedt en ik heb de indruk dat dit ook mee de lichtheid van het product en het healthy glow effect bepaalt.

Clarins Joli Blush in 03 Cheeky Rose

Clarins Joli Blush in 03 Cheeky Rose

De acht kleuren kregen allemaal een cheeky naam, zoals Cheeky Baby, Cheeky Purple, Cheeky Boum of Cheeky Mocha. Zelf ging ik voor de mooie 03 Cheeky Rose, wat wordt beschreven als een mat vijgroze en past volledig binnen mijn kraam. Cheeky Rose behoudt ergens een zekere luminositeit, maar doet dat zonder glitters en geeft mij alleszins een soort van frisheid op de wangen die het inderdaad de hele dag uithoudt. Ik heb Cheeky Rose royaal aangebracht en toch is er geen clownesk effect te bespeuren, helemaal foolproof!

Clarins Joli Blush - 5 g voor € 36,00 (€ 32,40 via het ledenprogramma op de Clarins webshop)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. Staat je erg mooi en het roze is heel naturel. Ook de roze verpakking vind ik mooi. Nog nooit geen blush van dit merk gekocht. Ik ga ook eens kijken naar de andere kleurtjes ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, zeker naturel en goed mee te werken! De andere kleurtjes zijn ook mooi, maar ik val nogal snel voor zo'n frisser roze :D

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig