30 oktober 2019

L'Oréal Bambi Eyes mascara & Matte Signature eyeliner

L'Oréal Bambi Eyes mascara & Matte Signature eyeliner

Het duo van vandaag kan in no time voor wat glamour zorgen en dat zelfs zonder een full face makeup. Twee simpele tools om de ogen te laten spreken...

L'Oréal Bambi Eyes mascara & Matte Signature eyeliner

L'Oréal Bambi Eyes mascara & Matte Signature eyeliner

De L'Oréal Matte Signature eyeliner is een klassieke vloeibare eyeliner: schudden voor gebruik, de kwast zit in de dop en die dip je dan weer in het potje om aan de eyeliner te geraken. Voor mij was het even aanpassen, nu ik met mijn eyelinerpen gewend ben dat ik niet hoef na te denken over hoeveel er nu precies op de vilten applicator hangt. Voldoende grip werd evenwel voorzien: onderaan is de applicator geribbeld dus dat geeft de nodige standvastigheid.

De kleur 03 Brown Signature is een hele mooie, diepbruine eyeliner met een neutrale ondertoon. Nét wat zachter dan zwart en toch bevat 'ie voldoende intensiteit om de ogen te laten spreken. Ook de applicatie is homogeen en zonder vlekjes en geeft van bij het eerste lijntje een intense kleur af. Met een beetje behendigheid - oefening baart kunst! - kan je hiermee een heel fijn of een iets dikker lijntje trekken. De formule is bovendien waterproof dus dat houdt de hele dag en overleeft perfect in de buurt van de waterlijn. Als je kan wennen aan het systeem van de klassieke vloeibare eyeliner, is dit een aanrader! En mocht je toch verknocht zijn aan eyeliner, is de Matte Signature eyeliner ook in een zwart kleur te krijgen.

L'Oréal Bambi Eyes mascara & Matte Signature eyeliner

L'Oréal Bambi Eyes mascara & Matte Signature eyeliner

De L'Oréal Bambi Eye False Lash mascara glanst zichzelf met z'n metallic verpakking zonder problemen in the picture. Het belooft de ogen te laten spreken door een valse wimpereffect te creëren dat voor de nodige everyday glamour zorgt.

Om de individuele wimpers in de verf te zetten, werkt de Bambi Eye mascara met een plastieken borsteltje dat uit heel veel fijne, minuscule haartjes bestaat. Deze grijpen de wimpers zonder klontertjes achter te laten en geven zo het valse wimpereffect. De formule is ook eerder dun en er hangt weinig overtollige mascara aan het borsteltje - alweer perfect om klontertjes te vermijden.

De individualiteit van de wimpers wordt dus benadrukt, wat maakt dat mijn superfijne wimpers met de Bambi Eye mascara eerder lengte en definitie krijgen dan intens volume van wortel tot tip. Het hele fijne, fluttery resultaat is er wel, en dat heeft zeker ook z'n charmes, maar mag van mij wat meer zijn. Wellicht een aanrader voor wie van nature uit dikkere en/of langere wimpers heeft!

L'Oréal Bambi Eyes mascara - € 16,99
L'Oréal Matte Signature eyeliner - € 13,99
Verkrijgbaar bij Di en Kruidvat

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Ik vind het resultaat best wel goed zeker voor die prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik was aangenaam verrast door de mooie kleur van de eyeliner, vooral omdat ik automatisch naar zwart grijp en dit toch wel een mooi alternatief is.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig