18 december 2019

Mijn parfumcollectie: december 2019

Parfumcollectie

Ik toon jullie in deze video mijn volledige parfumcollectie! Ik houd wel van oriëntaalse en bloemige geuren, dus daarvan komen er heel wat exemplaren voorbij. Laat me zeker weten welk jouw favoriete parfum is, als inspiratie voor mijn volgende parfumeriebezoek!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Oh als ik deze parfums zie, dan ontbreken er toch nog aardig wat bij mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een top parfum review video, je beschrijft alles zo goed! Ik hou zelf ook van warme orientaalse zoete geuren en dan helemaal als ze ook nog poederig zijn, niet dat zware poederige maar meer type baby talkpoeder geur <3
  Noir pour femme en Velvet Orchid van Tom Ford heb ik ook gehad, heerlijke speciale geuren maar net iets te zwaar voor mij. La vie e Belle en Angel vind ik heerlijke bij andere maar bij mijzelf totaal niet. En citrus geuren zijn ook niks voor mij.
  Mijn top favoriet is van Montale - Sweet Oriental Dream, heeft precies dat poeder-achtige waar ik van hou. L'instant van Guerlain vind ik ook heerlijk! En van Rituals vind ik eau d'orient ook heel lekker.
  Wat balen dat Victor&Rolf Extreem niet meer te koop is. Gelukkig heb je nog een goede back up weten te vinden!
  Ken je de parfum site Fragrantica.com? Leuke & handige site voor parfum liefhebbers! Nogmaals top review!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   Soms vind ik parfums lekker ruiken, maar werken ze totáál niet op mijn huid, dus ik begrijp het! De frisse parfums skip ik sowieso.
   Ja, ik ken die set wel! Ze zijn altijd heel snel up to date met alle lanceringen, dus fijn om informatie te zoeken. Ik ga eens snuffelen aan jouw suggesties!

   Verwijderen
 3. Wat een prachtige collectie! Het zijn allemaal pareltjes, stuk voor stuk! Ik ken ze nog niet allemaal. Ik ga zeker en vast nog eens snuffelen :) Wie weet wat er volgt :) Le Classique EDP vond ik zo heerlijk ruiken, maar bij mij was die dan toch weer niet zo heerlijk :) La Vie Est Belle En Rose EDT (Lancôme) staat nog op mijn wishlist. Voor kerstmis hebben wij voor ons petekindje Idôle EDP (geschenkset) gekocht. Jammer dat Flowerbomb Extreme EDP (V&R) niet meer verkrijgbaar is. Die sprak mij ook wel heel erg aan. Nog enkelen die ik goed vind zijn o.a. Black Opium EDP (YSL), Pure Poison EDP (Dior), Alien EDP (Mugler). En mijn allerlaatste aankoop is Libre EDP (YSL). Ik was meteen verliefd op dit parfum. Ik ben benieuwd of het liefde op eerste zicht blijft :D Met Kerstmis wordt die voor het eerst gebruikt. Wissel je dagelijks af met je parfum of maak je normaal eerst je een parfum op alvorens aan een ander te beginnen? Ik maak altijd eerst eentje op alvorens een andere te beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga zeker eens ruiken aan Libre - als ik eraan denk :D Nee, ik gebruik eigenlijk parfums door elkaar. Soms wel dagen na elkaar hetzelfde parfum, maar ik maak dus geen flesje op voor ik aan een ander begin.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig