30 december 2019

Mijn winterse pamperroutine

Winterse pamperroutine

Een dagje verlof, daar moest ik van gebruik maken! Ik toon jullie mijn me-time in de badkamer, van masker tot make-up!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

5 opmerkingen

 1. Heerlijk om naar jou pamperroutine te kijken en leuk om te zien welke producten jij gebruikt. Zo'n baddoek omwikkelen lukt mij dus ook nooit, altijd het gevoel dat 'ie zo los kan schieten. Ik heb een keer in Turkije zoiets gezien van een baddoek met een elastische bovenkant erin...misschien verkopen ze vast zoiets ergens online. Die bronzer is zo mooi van kleur. Lijkt zo te zien een beetje op de Nars Laguna, mijn favoriet, alleen jammer dat die zo snel opgaat, zit weinig in en helaas best prijzig, maar blijf 'm toch steeds opnieuw kopen:-) Leuk...ik kijk nu al uit naar jou nagelroutine!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien dat ik zo'n handdoek met elastiek koop, haha, lijkt me superhandig!
   Die Hourglass bronzer is echt flatterend en neigt inderdaad wat naar Nars Laguna, al is die laatste nog ietsje anders. Trouwens ook mijn favoriet, ik heb volgens mij al drie Laguna's opgemaakt! Heb er nu ook al eentje klaar staan als back-up, maar ik had mij voorgenomen om eerst die van Hourglass op te maken.

   Verwijderen
  2. Mijn Laguna is nu bijna op en ik heb er ook alweer een back up van liggen (de 4de denk ik) en...ik zit net op de site van de Bijenkorf te kijken naar die Hourglass bronzer haha...terwijl ik ook nog een bronzer van Guerlain en Mac heb liggen die ik ook een keer op zal moeten maken haha...
   Jaaa die badhandoeken staan op verschillende sites hoor heb ik gezien!

   Verwijderen
 2. Een video naar mijn hart ;) Erg fijn om je hele routine eens te zien. Je ziet er nochtans niet moe uit. Echt! Een zuiverend kleimasker gebruik ik ook meestal en ook over heel het gelaat. Heb je geen pijn bij het epileren van je lies met de Braun? Ik weet niet welke Braun je precies hebt, maar mijn lies epileren thuis lukt niet. Ik laat meestal alles harsen bij de schoonheidsspecialiste. De Clarins bodylotion lijkt mij ook wel erg fijn. Ik heb ook last van een droge huid. Het Verso super eye serum met retinol staat op mijn wishlist. Verder gebruik je ook mooie make-up zoals altijd eigenlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het intussen wel gewend - sommige dagen heb ik er meer last van, dan is mijn huid precies gevoeliger, en andere keren gaat het prima. Ik heb mijn epilator toch alweer een paar jaar, dus het is zeker niet het nieuwste model - zoiets gaat normaal jaaaren mee!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig