31 december 2019

Wat ik kreeg voor Kerstmis & mijn verjaardag

Wat ik kreeg voor Kerstmis

Eigenlijk dekt de titel de lading niet, want ik prop deze video vol met leuke items, ook van vóór de kerstperiode. Amper een week na Kerstmis vier ik dan ook nog eens mijn verjaardag, dus het wordt driedubbel de fun!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

5 opmerkingen

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, lieve Stamatia :D

  <3 <3

  Vanwege een fan sinds jaaaren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag & een gelukkig & gezond 2020!! Oh wat heb je toch super leuke & mooie cadeaus gekregen & je eigen cadeau gedaan, heerlijk. Kan me voorstellen dat je met alles super blij bent :-D oh ik zou ook zo graag een keer naar Roermond willen, het is alleen zo ver weg hier vandaan en daardoor komt het er steeds niet van. We zijn zelf ook vorige week naar Antwerpen geweest, het was 2de Kerstdag hier in Holland en meestal gaan we dan een dagje in Antwerpen shoppen. En ik was ook bij Parfuma geweest en mijn favoriete parfum gekocht ;-) heb je toevallig nog de Montale parfums geroken toen je er was? Die oogschaduws van Tom Ford zijn ook super mooi, ook mijn kleurtjes!
  Geniet van je mooie cadeaus & aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel en meteen ook mijn beste wensen!
   Mocht je er toch ooit eens een dagje Roermond van willen maken, het is de moeite! Al is Antwerpen zeker ook leuk, ze hebben er een aantal winkels die we hier in Hasselt niet hebben. Nee, ik stond direct bij de make-up, haha! En daarna heb ik mijn broer geholpen met het kiezen van parfum en skincare, dus zelf niet meer veel parfums geroken. Iets voor de volgende keer!

   Verwijderen
 3. Ja ooit gaat het er van komen hoor Roermond. Ja Antwerpen is ook altijd leuk, ook een aantal winkels die we hier in Holland niet hebben. Nu heb je meteen weer een doel voor je volgende Parfuma bezoek ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig