26 december 2019

Weeky vlog: het einde van de BlogBattle

Weekly vlog

Ik zet me klaar voor de kerstvakantie, maar eerst spring ik binnen bij de nieuwe Clarins-winkel in Maasmechelen Village voor een VIP-behandeling by Nanja Massy. En na maanden hard labeur kennen we eindelijk de winnares van de BlogBattle - spoiler: ik ben het niet!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

3 opmerkingen

 1. Scalloped - geschelpt? (zoals dat liedje van The Strangers :))

  Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa, inderdaad! Ik kon er echt niet opkomen :D

   Verwijderen
  2. Hihiii. 't Is nu ook niet iets dat je dagelijks gebruikt hé ;-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig