23 februari 2020

What's in my trash: opgemaakt januari 2020

Opgemaakt

Zo langzaam als januari vooruit ging, zo snel groeide de stapel opgemaakte producten aan, haha. Enjoy en fijne zondag!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Weer een heel leuke video! Weer goed gesmeerd :) Welke lipstick had je op in deze video? Deze is wel erg mooi bij je ;) Wat vond je van de cleansing oil van het huismerk? Haha, je talent is zo herkenbaar :) Dat haarmasker in het blauwe potje leek mij ook wel heel interessant. Is voor mij ook totaal nieuw. Je huid ziet er inderdaad heel goed uit. Als ik nog eens in een Sephora ben ga ik de SK II zeker en vast meenemen ;) Je make-up vind ik ook altijd super en de sêche vite moet ik toch eens bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lipstick is van Marc Jacobs, een mini die ik lang geleden gratis bij de Sephora kreeg, in de kleur Kiss Kiss Bang Bang. Creamy en dekkend!
   De Cleansing Oil van IPXL was best goed! Zeker voor het gezicht, de ogen doe ik vooraf grotendeels met make-upremover voor de ogen.
   Seche Vite is dé beste! Ik heb hem laatst via Amazon.de besteld, een beetje goedkoper dan hier bij de Pro-Duo.

   Verwijderen
 2. Ik ben wel benieuwd naar de Clay Glow. Wat heb je er weer een leuke video van gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar staat hier op de blog nog wel een review van! Fijn kleimasker mét een leuke kleur :-)

   Verwijderen
 3. Ik vind het altijd leuk om jou empties te zien. Je kan weer op zoek naar een nieuwe bronzer! ;D
  Inderdaad die pomp van die fix + spray...dat ze dat nou nog niet veranderd hebben. Die spray van de all nighter is perfect, alleen zit er alcohol denat in, werkt uitdrogend helaas. Laatste tijd kijk ik steeds meer naar de ingredienten lijsten, ik probeer de "slechte" te vermijden. Laatste tijd gebruik ik ook een aantal skincare producten van Paula's Choice en merk echt verschil voor mijn gemengde huid met grove porien. Ik heb een BHA 2% exfoliant, vitamine C booster, anti aging creme met niacinamide & vit. C, een oogcreme en ik wil ook nog iets van dit merk uitproberen met Retinol.
  Ik wist niet eens dat Clay & Glow een Nederlands merk is.
  De Seche Vite kan je ook bij Etos kopen, voor €6 of €7 dacht ik. En wat fijn dat je maar 1 favoriete nagellak hebt (staat heel mooi bij jou huidskleur trouwens), scheelt weer een hoop opbergruimte ;D

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig