24 februari 2020

L'Oréal Paradise Extatic limited edition velvet hearts

L'Oréal Paradise Extatic limited edition velvet hearts

Hoe schattig is dit? Hartjes alom (pun intended, lol) voor de L'Oréal Paris Paradise Extatic mascara - maar dan de limited edition versie, speciaal voor valentijn. Of gewoon, voor de liefhebber van all things pretty.

De standaardverpakking van deze Paradise Extatic moet nochtans zeker niet onderdoen: de koperachtige, rosé gouden huls heeft sowieso al een zekere aantrekkingskracht. Speciaal voor valentijn werd het een editie in roze, verrijkt met een massa hartjes.

L'Oréal Paradise Extatic limited edition velvet hearts

Ik schreef mijn review een tweetal jaar geleden, dus check die post voor close-up foto's van het borsteltje en een full face foto mét de mascara, maar intussen is Paradise Extatic al bijna drie jaar een vaste waarde in het L'Oréal-assortiment. Hij belooft een intens volume en fenomenale lengte, op basis van een vrij zachte, romige formule (verrijkt met castorolie) die je volle, maar tegelijk zachte wimpers geeft. Dat laatste kan ik absoluut bevestigen - geen crunchy, harde wimpers te bekennen!

Ik ben ook fan van het borsteltje: niet te klein, niet te groot en "echte" haartjes die kriskras door elkaar staan en mijn wimpers goed grijpen. De formule is niet te nat of klonterig, dus eigenlijk kan je deze mascara naar gelieven blijven opbouwen - ik ga voor minimum drie laagjes, want ik houd wel van een zeker volume.

Qua resultaat is de Paradise Extatic mascara vergelijkbaar met het effect van een YSL Volume Effet Faux Cils: een zacht, weelderig volume dat je ogen een beetje dat valse wimpereffect geeft. Zelfs na drie laagjes blijven mijn wimpers klontervrij en zacht aanvoelen, al is Paradise Extatic op mijn frêle en fijne wimpers niet superintens. Het extreme vavavoom-volume blijft dus uit, al denk ik dat deze uitstekend presteert voor z'n prijs. En uiteraard krijgt 'ie extra punten voor deze schattige verpakking!

L'Oréal Paris Paradise Extatic limited edition mascara - € 14,99 bij Kruidvat

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Prachtige verpakking 😍
  Deze ken ik niet maar ben er o zo benieuwd naar 😀

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie verpakking ik ben wel benieuwd naar het resultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeer leuke verpakking, vond ik zelf ook! Ik krijg er een medium resultaat van: volume, maar niet overdreven.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig