16 februari 2020

Weekly vlog: Lancôme event en pizza party

Weekly vlog

Ik ga naar het eerste beauty event van 2020 en we vieren een verjaardag met een pizza party! Een kortere vlog deze week, maar de volgende is een XL-versie en daarna volgt nog de vlog van mijn trip naar Valencia.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. haha pizza's zijn altijd welkom, te lekker! Wat heb je weer een heerlijke week vlog gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een lijntje ;) Amai, wat een vip behandeling bij Lancome. Auto wordt geparkeerd. Hoe leuk is dat! Wel jammer dat de machine kapot was. Dat was net heel interessant ;) Hana, en Tigra lag weer languit te rusten na een zware werkweek :) Hoe vroeg zijn jullie al op zondag op als jullie al om 11u30 ergens moeten zijn? En gestofzuigd, was op gezet, skincare gedaan en gedouched? OMG, daaraan zie ik dat ik oud word :) Krijgen jullie het hele huis in 1x gestofzuigd met jullie Dyson? Hier alleszins niet. Haha ik ben gelukkig niet de enige die zo in huis rondloopt :) Pyjama aan, masker op :) Wel goed die taart ;) Zag er erg mooi uit. Super leuk filmpje. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, die valet parking service is echt wel wennen, maar leuk om eens mee te maken. Dat is ook maar een keer per jaar dat we zoiets meemaken, zeker geen dagelijkse kost :D
   Awel ja, ik keek daar nu eens echt naar uit, om te zien welke kleur dat machientje mij zou aanraden. Jammer!
   Haha, wij zijn op dat vlak wel vroege vogels - hoewel ik geen ochtendmens ben, staan we door de week op rond 6 uur. Dus dat zit in mijn lijf en dan word ik vaak in het weekend vanzelf wakker rond dat uur.
   Ja, ik kan volledig rond met onze Dyson, boven en beneden. Als ik dan de kelder er nog bij wil doen, is het wat te veel, maar dat doe ik ook maar af en toe.
   Oh ja, dat is hier elk weekend vaste kost: pyjama, maskertje en dan zo rondlopen :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig