10 februari 2020

InstaLoves: januari 2020


Januari was langste maand van het jaar, of zo lijkt het toch, maar intussen zijn we al bijna halfweg februari! Mijn huisgenote zag het precies ook niet zitten, haha.


Spannende aankopen in januari: een nieuwe matras! Na ettelijke weken met rugpijn wakker te worden, beseften we dat onze matras +10 jaar oud was en gewoon aan vervanging toe was. Niet de meest leuke aankopen, want dat kost jammer genoeg best wat geld, maar nachtrust is natuurlijk wel belangrijk...


Een brunch die eigenlijk gewoon een lunch was, haha. De poffertjes met bosbessenconfituur en banaan konden mij erg smaken!


De reden waarom ik graag door de reclame blader: om acties zoals deze te vinden! Dé doos met zure ouwels is terug bij AH! Het zal mij echter leren dit op InstaStories te posten vóór ik zelf naar de winkel ga, want bij mijn lokale AH was alles al uitverkocht. Tip: blijkbaar kan je deze het hele jaar door bij Makro kopen, maar daarvan ligt er jammer genoeg geen filiaal bij mij in de buurt.


De nieuwjaarsdrink van onze afdeling werd letterlijk goed gesmaakt! Er werd voorzien in een volledig veggie buffet: zelf vond ik de pasta met gegrilde groentjes erg lekker, maar ook de tajine kende heel wat succes.


Ik schreef een blogpost over de evolutie van mijn make-upcollectie - het was bijna therapeutisch om terug te kijken naar hoe mijn collectie is gegroeid, haha.


De eerste 40 in onze vriendengroep! Ik krijg gelukkig nog enkele jaren respijt, maar het doet mij toch beseffen dat de tijd echt vliegt - en dat is soms niet te vatten. Op zich voel ik mij perfect zoals ik ben, los van mijn leeftijd, maar dit gevoel is niet altijd hoe de maatschappij kijkt naar iemand van mijn leeftijd - als dat een beetje duidelijk is? Als je ziet hoe 50-plussers soms al worden afgeschreven, dan ben ik niet klaar om binnen dit en pakweg een decennium al aan de (andere) kant te gaan staan. Anderzijds flitst soms de gedachte door mijn hoofd dat ik nu al wel eens op de helft van mijn leven zou kunnen staan - en dat is best eng!Dat gezegd zijnde, hebben we genoten van de Domino's pizza party! Ik ging voor de cheeseburger pizza - dat is veel minder ranzig dan je zou denken, haha. Gehakt, tomaten, augurkjes en een soort van kaassaus zorgen voor de winnende combi!Dit zal gezien mijn hobby als blogger misschien vreemd overkomen, maar ik beschouw mezelf niet echt als een people person. Mensen die onmiddellijk ieders beste vriend zijn, spontaan en sociaal... ik ben er soms (gezond!) jaloers op. Begrijp me niet verkeerd, ik kan heus wel converseren, ik ben altijd vriendelijk tegen de mensen, maar ik houd initieel toch wel wat afstand. Niettemin kan ik ook echt hard lachen om memes zoals hierboven. Het duurt gewoon even voor je tot mijn inner circle behoort en op zich vind ik niet dat daar iets mis mee is.


Maar aan de lucky few die er geraken: ge weet dat ik er ben, altijd. Zo leerde ik mijn bestie kennen als (toen nog) 11-jarige, op de eerste dag van het middelbaar. Zoveel jaar later wonen we allemaal samen in Hasselt en klinken we op het nieuwe jaar!


Zo'n zondagen mogen er nog zijn: de hele dag in pyjama, rustig op de zetel en letterlijk van je Netflix and chill doen.


We begonnen op Netflix aan het tweede seizoen van Vivir Sin Permiso met een vreemd gevoel... om dan te beseffen dat de serie in het Engels was gedubd. Ik háát gedubde series en films, ik kijk liever naar het origineel met ondertitels, dat komt gewoon veel echter over. Ook hier was het net alsof de tekst vlak was ingesproken, zonder gevoel. Terwijl de Spaanstalige personages net heel temperamentvol zijn en je dat ook in het stem terughoort. Gelukkig kan je de instellingen wel aanpassen, oef!


Niet op Netflix, maar deze Abominable animatiefilm was zo leuk! Save the yeti!


Ook miniserie Chernobyl hebben we achter de kiezen. Pfoeh. Zwaardere kost, uiteraard, maar zeker een aanrader.


Ik ben nu eenmaal een koukleum, dus van mij mag de verwarming een graadje hoger staan. Wat onvermijdelijk leidt tot collega's die spontaan opmerken dat het toch echt wel warm is in mijn bureel. Well, it's not me ... :D


Op maandag heb ik een speciale collega, maar haar gedrag getuigt niet van enig arbeidsethos :D


Snacktest preparations! Zonder zever: ik eet echt wel gezonde dingen, maar die bovenlaag verpest het natuurlijk :D


Voor de volledige snacktest verwijs ik je naar mijn Instagram-account @beautylovesbe, maar ik deel graag enkele toppers hier op de blog. Deze van Off The Beaten Path krijgen een dikke 10/10! Gekocht bij (een grote) Carrefour, crunchy en lekker van smaak.


Deze speciale Lion kocht ik bij Action en is volgens mij een limited edition of eentje die je enkel in het buitenland kan kopen. Ik zeg: snel naar Action, want de combi zoet en zout is hier perfect gebalanceerd en overstijgt in mijn ogen de normale Lion.


Hoe ik in onze snoepkast kijk :D Dit is een fragment uit The Secret Life Of Pets, ik wil zeker nog de tweede film zien!Hoezeer ik ook van blogs, vlogs en sociale media als Instagram houd, belangrijk blijft om te erkennen dat het platformen zijn waar mensen vooral hun hoogtepunten willen delen. Daar vind ik op zich niets mis mee, het lijkt me dat de mens dit altijd al gedaan heeft, alleen wordt nu alles uitvergroot omdat het ook zoveel gemakkelijker en op grotere schaal kan worden gedeeld.

Niettemin blijft het belangrijk om te realiseren dat het niet voor iedereen elke dag een hoogvlieger is of kan zijn. Daarom is het niet per se slecht, maar gewoon, normaal en gemiddeld. En dat is prima - meer zelfs: dat is eigenlijk al heel erg goed, want onze invulling van normaal en gemiddeld is vaak al van een zeker niveau, waarvoor we ook de nodige appreciatie mogen tonen. Content zijn met de kleine dingen!Het eerste beauty event van het jaar! Lancôme organiseerde een gettogether in het Brusselse, waar we door enkele ruimtes mochten lopen om nieuwe producten te ontdekken. Aan het einde was er ruimte met DJ, bar en heel wat snoep en cupcakes. Het nieuwe, intensere La Vie Est Belle parfum maakte op mij het meeste indruk, dus daar wil ik nog wel eens aan gaan ruiken in de parfumerie.


De reiskriebels staan hoog, haha. Deze mok kochten we in 2015 tijdens onze eerste NYC-trip en geeft mij elke morgen toch een béétje het gevoel dat ik er opnieuw ben. Máárrrr, ik heb iets om mij op te verheugen, want ik heb deze week een trip naar Valencia op de agenda staan. Mijn planning is gemaakt, al zijn goede tips nog altijd welkom in de comments!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Save the Yeti wil ik ook zo graag zien, wij zagen een aantal weken geleden de trailer voorbij komen in de bios. wat een heerlijk overzicht heb je weer gedeeld en wat komen er weer een lekkere dingen voorbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie leuke foto's! Ik heb nog net 1 doos zure schotels kunnen kopen ;) De Lays super chips chili is goedgekeurd hier ;) Hoe smaakt patatje Joppie eigenlijk? Die taart OMG! :) Die lyon wil ik ook eens proberen. Ik ben nieuwsgierig wat je vindt van de rénergie Multi-lift ultra ;) :) En Tigra :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De allerlaatste doos, gelukzak!
   Patatje Joppie is voor mij zoiets als pickles, heel veel verschil proef ik niet.
   Geen testproduct van de Lancôme Rénergie, dus enkel eerste indruk van wat ik op het event zag. Er zijn twee varianten, een met en een zonder SPF, dus dat is handig voor wie graag een twee-in-een product heeft.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig