17 mei 2020

Weekly vlog: het einde van de grote kuis & de beste sushi!

Weekly vlog

De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar we zijn er geraakt met onze grote kuis! En als beloning bestellen we de beste sushi in Hasselt als takeaway :-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

7 opmerkingen

 1. En...heb je inmiddels al een afspraak gemaakt bij de kapper? :D
  Ik ben deze week geweest (hier in Nederland gingen ze vanaf 11 mei weer open). Altijd leuk & gezellig om jou vlogs te zien. Ik heb die elastiekjes ook gekocht van Slip Silk, die wat smallere... ik moet ze nog uit proberen. Wat ziet die sushi er heerlijk uit. Lijkt mij wel die persoon die uren naar een olijfolie kan zoeken :D maarja tis inderdaad anders winkelen nu dan voorheen. Wat fijn dat jullie lekker klaar zijn met de grote schoonmaak...hoeven jullie vanaf nu alleen maar heerlijk te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Ik had gebeld en er waren 20 wachtenden voor mij. Nadien heeft ze mij teruggebeld om mijn afspraak te bevestigen, dus komende vrijdag heb ik een date met mijn kapster :D
   Haha, op zich heb ik er geen probleem mee als iemand elke olijfolie wil inspecteren, maar ik stond er wat te niksen en ik dacht: als ik mij nu strek, kan ik aan die pot mayonaise... :D Verkeerd gedacht!
   Nog één inspanning en dat is buiten, het terras schrobben en de tuin nog eens preppen, maar dat is voor volgende week, denk ik. Dan is het hopelijk enkele weken mooi weer en kunnen we ervan genieten!

   Verwijderen
  2. Oh fijn he die kappers date, kan je heerlijk het weekend in met mooie frisse haartjes :D
   Idd. het is heel veel geduld hebben tijdens corona-boodschappen doen ;)
   Vanacht heb ik met de Slip Silk elastiekjes geslapen en helaas had ik een kleine slag in mijn haar, misschien doordat ik de smallere heb. Ach ja dan maar gebruiken voor het "beter voor je haar"
   Geniet van het mooie weer deze week!

   Verwijderen
 2. oh haha ik moet ook echt een afspraak gaan maken bij de kapper, al is het alleen maar voor mijn puntjes. En even wat highlights erin knallen! En die sushi.. dat mis ik ook zo erg. Dat is het eerste wat ik ga doen; een reservering maken bij Shizen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben intussen bij de kapster geweest, het was een hemelsbreed verschil deze keer :-)

   Verwijderen
 3. Ik las dat je vrijdag een date hebt met de kapper ;) Ik zaterdag. Iedereen weer blij :) Al goed gepoetst. Amai, ferm! Aan/in een huis is er wel altijd iets wat defect gaat. Wij zaten eerder een tijdje zonder verwarming en later zonder warm water en ze kregen dat maar niet opgelost :) Dik vervelend, maar intussen is het nu eindelijk wel in orde. Nu werkt de microgolfoven niet :) Gelukkig mocht je geen bezoek ontvangen ;) met uw toiletten. 20 Minuten op de crosstrainer om te starten vind ik best al lang ;) Je bent best nog in een goede conditie ;) Haha … heb je een pot mayonaise laten vallen? :) Ik had je willen zien ;) Hoe zijn die gevulde wafels van Lotus met bruine suiker? Wat een mooie bloemen ook. Waar haal jij ze? Leuke vlog met van alles erin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was zo fijn om te kunnen gaan!
   Oh zeg, zo zonder verwarming, en ik ben een koukleum, dus voor mij zou dat echt afzien zijn.
   Echt, die mayonaise was schaamtelijk. En zo snel gebeurd, op een fractie van een seconde lag dat op de grond.
   Die wafel van Lotus zijn lekker! Je hebt er ook met vanille.
   Mijn bloemen heb ik nu bij Thomas gekocht, gewoon losse bloemen en dan er zelf wat mee gedaan thuis.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig