25 mei 2020

Weekly vlog: update van mijn make-upcollectie

Weekly vlog

Ik geef jullie in deze weekly vlog nog eens een gedetailleerde inkijk in mijn make-upcollectie, maak zelf een boeketje voor moederdag en geniet van het mooie weer!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Wij gebruiken liever de chirurgische maskers. Daar zweet je minder in en kan je beter door ademen. Hebben je bloemen goed gehouden? Ik had een bloemstuk van bij Thomas voor Moederdag en de dag erna hingen de rozen al met hun kopjes naar beneden :( Zonde van het geld. Ijsje zonder slagroom? Voor mij hoort slagroom erbij :) Je had wel een mooi boeketje gemaakt ;) Ook die bloemen ernaast vond ik ook heel mooi. Roze tinten oogschaduw gebruik ik minder vaak ook omdat ze bij mij ook vaak te roze zijn. Ik neem meer terug naar de bruine tinten. Je 2de oog make-up en de laatste vind ik mooier dan de roze variant. Zeker de laatste vind ik super mooi. Ik verschoot even van je beperkte skincare :) En je scrubs, maskers? Ik dacht dat je skincare groter zou zijn dan je make-up ;) Wat vind je van die gellakjes? Na mijn Too Faced primer start ik met de Giorgio Armani. Je hebt wel een mooie make-up collectie. Komt er nog een review over de gua sha rose quartz? Die witte Ikea bakjes vink ik ook praktisch en mooi. Ik heb ze thuis ook overal. Je gevarieerde weekly vlog was weer heel leuk om naar te kijken. Prettig weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn bloemen hebben het respectievelijk twee en drie weken volgehouden! Ik merk dat ze langer goed blijven als ik aparte snijbloemen koop en er zelf een boeketje van maak. Anders is het inderdaad zonde van het geld!
   Neenee, dit is niet al mijn skincare! Ernaast staan nog cleansers, toners en maskers en de sheet maskers liggen dan nog in een aparte lade. Maar vroeger stond dat kastje echt bomvol en nu probeer ik de serums en crèmes wat te beperken. Ik denk wel dat ik minder skincare heb dan make-up :D
   Die gellakjes van Essie zijn best goed, ze chippen minder snel, waardoor ze langer mooi blijven. Verwijderen gaat ook prima met gewone nagellakremover. Ik had er een paar gekocht in de L'Oréal outlet in Roermond, dat scheelt weer wat op de prijs :-)
   Ja, ik ga nog een aparte review doen over de gua sha, maar ik wil er zelf eerst wat mee oefenen en handig in worden.

   Verwijderen
 2. Zie of merk je direct verschil als je de gua sha gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik zie wel verschil! Ik doe eerst de rechterkant van mijn gezicht en dan is er wel iets te zien in vergelijking met de linkerkant. Natuurlijk geen permanent resultaat, maar genoeg om het effect waar te nemen!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig