5 november 2020

Beauty wishlist voor Kerst

Beauty wishlist

Op verzoek maakte ik deze beauty wishlist voor Kerst! Ik zocht enkele websites af naar leuke kerstpakketjes, groot en klein, en toon jullie wat er voor Kerstmis op mijn radar ligt.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

7 opmerkingen

  1. Super mooie kerst tips. Dankje voor de mooie vlog.
    Kalender Bijenkrof is top.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan! Ja, die kalender van de Bijenkorf ziet er fijn uit.

      Verwijderen
  2. Ooh, wat is je oogmakeup goed gelukt in het filmpje. Hoe mooi,zeg <3 Erg mooie kleurtjes. Weet je nog welk oogschaduwpalletje je hier gebruikte?

    Doen de producten van Victoria Beckham je ook zo wegdromen? Mij wel ;)

    Fijne tips en voor elk wat wils!

    Bye bye

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Merci! Het is een paletje van MAC, Natural Vice, limited edition helaas.
      Jaaaa, de beauty van Victoria Beckham heeft een hoog hebben-gehalte, maar ik ga het toch nog even van ver aanzien, haha!

      Verwijderen
  3. Je oogmake-up is super mooi! Jammer dat het limited edition is. Je vlog komt net goed van pas ;-) Wat een goed idee! De Bijenkorf adventskalender heeft een heel erg mooie selectie van producten gemaakt en is nog in stock. De Body Soufflé Quartet van Laura Mercier is denk ik ook zoiets wat iedereen kan waarderen. Ook de Twinkle Glow Mini To Go Set zie ik wel heel erg zitten. Heb je geuren van de Diptyque kaarsen die je kan aanbevelen? Daar is nogal een uitgebreide keuze in OMG. Help! Er zit zoveel leuks tussen wat ik zou willen, maar ik heb hier nog zoveel staan. Misschien toch nog iets kleins :-) Er is alleszins keuze genoeg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is toch altijd zo hè, schone dingen maken ze limited edition. Nu, bij MAC kan je wel altijd losse oogschaduw kopen en zelf zoiets samenstellen.
      Van Diptyque koop ik vaak de kerstkaars met amber en ook hun gewone ambergeur is superlekker. En de New York kaars vind ik zéér lekker, die geur is gebaseerd op de roaring twenties. Normaal kan je die enkel in de stad zelf kopen, maar ik dacht dat ze nu tijdelijk ook op de site te koop waren.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig