20 november 2020

Weekly vlog: DIY spiegelproject

Weekly vlog

Nieuwe oorbellen, heerlijke brunch en ein-de-lijk mijn DIY spiegelproject!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. En alweer heel mooie oorbellen. Ik ben benieuwd welke daarvan je het meeste gaat dragen :) Die brunch zag er inderdaad hemels uit! De knappe fashionista helemaal klaar voor containerpark :D Die mannen daar denken dat je je van plaats hebt vergist :D Hiep hiep hoera voor je mama! Hoe jong is ze geworden? En uw inspecteur de bloemen komen keuren haha? Je mama zal er wel heel erg blij mee zijn geweest ;) Zo te zien was er was nog genoeg bij Coffee Cafe :) Kon je onmiddellijk die verf op de spiegel zetten? Geen grondlaag nodig? Het resultaat is super mooi! En wat een leuke vlog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu heb ik veel keuze hè! En ik heb maar een paar gaatjes in mijn oren dus kiezen wordt moeilijk :D
   Mijn mama is 63 geworden!
   Nee, geen primer nodig gehad voor de spiegel! Gewoon proper gemaakt wel, zodat de ondergrond vetvrij was en dan twee lagen verf.

   Verwijderen
 2. De spiegel is echt superleuk geworden!! Ik kijk al uit naar al je outfit-foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, heel blij met het resultaat, en vooral dat het geworden is zoals ik het in mijn hoofd had, haha :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig