1 december 2020

Weekly vlog: make-up fail & kerstdecoratie

Weekly vlog

Ik test nog eens enkele nieuwe make-upjes uit maar met een ervan gaat die first impression faliekant mis, haha! De kerstdecoratie wordt ook uit de kelder gehaald, dus we zijn klaar voor december! 


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. De goudkleurige spiegel ziet er ook heel rijkelijk uit ;) Tigra is wel een brave zulle :) Ze fret uw bloemetjes op :D Volgens mij moet je ze wat meer eten geven :) Je ooglook vind ik super mooi bij je passen. Misschien wel mijn meest favoriete ;) En wat een prachtig dambord. Heel stijlvol en luxueus! Hopelijk ga ik het skin smoothing eye mask nog vinden in de outlet. Ik wil misschien volgende week nog eens gaan. Komt er nog een review van de everlasting foundation en concealer? De Dove handzeep navulling is ook regelmatig in het Kruidvat in promotie. 5 pakken voor 5€ en doet wat die moet doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze is nochtans braaf! Maar sommige bloemen zullen te lekker zijn, haha. Gelukkig is ze er niet ziek van geworden.
   Ja, die Clarins review komt eraan! Heb net nieuwe foto's getrokken van de foundation op mijn gezicht, toen het zonnetje nog scheen :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig