1 februari 2021

Weekly vlog: home, life & beauty updates

Weekly vlog

De eerste vlog van 2021 zit meteen tjokvol home, life en beauty updates! 


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

3 opmerkingen

 1. Mooie rok maar o zo jammer dat het plakt aan je panty.
  Gezellig een pizza party online....
  Prachtige make-up look.
  Gezellig in die mooie city...
  Ik ben er al heel lang niet geweest.

  Een fijne dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is helaas het type materiaal, weinig aan te doen! Maar als het binnenkort wat warmer is, kan ik het wel dragen.
   Ik hoop dat we snel allemaal terug overal naartoe kunnen! x

   Verwijderen
 2. In de Veritas verkopen ze sprays voor tegen statische kleding. Of een dunne legging eronder ๐Ÿ˜‰ Was dat een pompelmoes die je aan het schillen was? Is nogal groot precies ๐Ÿ˜ฎ Pastelkleuren staan je wel goed moet ik zeggen. Oh boy, ’s morgens al boodschappen doen nog voor je werk ๐Ÿ˜ฎ Zou niets voor mij zijn ๐Ÿฅฑ Wel ’s avonds. Wat een leuke projectplannen voor de toekomst! ๐Ÿ˜‰ Het tablet vind ik alvast zeer mooi! Wel misschien navragen wat met vlekken van zuren (producten), bloed, braaksel, aceton, … ๐Ÿ˜‰ Jullie hebben alvast weer iets leuks om naar uit te kijken. Spannend! Wij hebben onze badkamer volledig vernieuwd in 2019. Het meubel is op maat gemaakt en de wasbakken zijn in 1 stuk en volledig naadloos in Corian. Wij hadden eerst geen spiegelkasten, maar nu ben ik zo blij dat we die wel hebben. Ik zou er nu niet meer zonder kunnen. Echt! Ik dacht dat Super Duper Body voor het lichaam was ๐Ÿ˜‰ Hey, het is echt okรฉ als je een product koopt op basis van kleur hoor! ๐Ÿ˜œ Zie maar dat je straks niet verslaafd geraakt aan al die hennep ๐Ÿคฃ Misschien moeten we vanaf nu de producten eens in ons mond smeren๐Ÿคฃ Wie weet wat er dan gebeurd. Lol! ๐Ÿคฃ Ik ben benieuwd wat je ervan gaat vinden ๐Ÿ˜† Dat we weer iets kunnen gaan eten zie ik nog niet heel direct gebeuren, maar als we al naar de kapper mogen gaan is toch al een mooi vooruitzicht eh ๐Ÿ˜˜

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig