10 april 2021

Empties! Opgemaakt maart 2021

Opgemaakt

De empties van maart! Ik heb weer eens effectief make-up opgemaakt, trots :D


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Interessant vind ik die smeltblaadjes. Zeer innovatief! Ik vond het exfoliërend voetmasker ook teleurstellend in vergelijking met Scholl. Of Scholl nog beter is dan Patchology, dat weet ik niet? Nu ben ik wel echt benieuwd naar de l’Occitane honey en Clarins bodyscrub 😉 Weer heel wat opgemaakt zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat voetenmasker van Scholl heb ik nog niet geprobeerd, dus ik durf niet vergelijken! Ik heb net nieuwe pakjes van die van Patchology besteld, binnenkort nog eens opnieuw proberen.

   Verwijderen
 2. Hoi daar :D

  Wat knap dat je de Reflects Gilt highlighter van Tom Ford voor een groot stuk hebt opgemaakt :) Ga je hem effectief opnieuw kopen? Je kocht recent meerdere nieuwe highlighters, waardoor je misschien niet echt nood hebt aan een nieuw exemplaar van deze. Maar het is een beauty die je misschien toch graag in je collectie wil hebben? Zelf hoop ik dat ik hem ooit zie liggen in de outlet. Mocht dat het geval zijn, ik zou een vreugdekreet niet kunnen onderdrukken :D :D

  Groetjes **

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wéét het, maar een nieuwe Reflects Gilt ga ik niet kunnen afslaan. Ik heb hem al jaren en heb hem zo vaak gebruikt... ik denk dat als ik hem in de outlet zie liggen, ik er zelfs geen seconde over nadenk :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig