20 juni 2021

New in bling: TI SENTO Milano

TI SENTO Milano oorbellen 7401ZI

Als je mijn blog en vlogs al langer volgt, heb je vast wel gemerkt dat ik graag mooie juwelen draag en dat ik daarbij vooral oog heb voor kwaliteit over kwantiteit. Elk stuk in mijn collectie werd uitgekozen in functie van samenhang met de rest, zodat ik gemakkelijk kan mixen en matchen én het uiteindelijk dagelijkse basics worden waar ik mij comfortabel bij voel, maar die tegelijkertijd mijn outfit en look kunnen afwerken. Ik houd wel van 'organische' ontwerpen, die misschien wat gedurfder of opvallender zijn, maar steeds met de nodige elegantie.

Op vlak van oorbellen ben ik het meest avontuurlijk en daar wissel ik ook het meeste af. Ik heb slechts een paar gaatjes in mijn oren, dus dat ene paar dat ik draag, gaat met alle aandacht lopen. Ik heb natuurlijk wel favoriete types: ik kies vooral voor kleinere instekers met impact (denk aan een parel of een bloemontwerp) óf voor medium hoops die niet al te zwaar aanvoelen. En in dat laatste segment ontbrak er nog een beetje bling, haha. 

Zoals wel vaker in het afgelopen jaar zocht ik heil in het wereldwijde web: niets zo gemakkelijk als oorbellen online bestellen en ze een dag later thuis geleverd te krijgen. Deze beauties zijn het geworden! Ze zijn van TI SENTO Milano, een merk waar ik al regelmatig wat rond zag en hoorde, maar nu voor het eerst aan den lijve kan ondervinden. 

TI SENTO Milano oorbellen 7401ZI

TI SENTO Milano oorbellen 7401ZI

De oorbellen werden supermooi gepresenteerd in een sieradendoosje en dan nog eens verpakt in een zijden zakje - qua presentatie kan dit tellen en geeft mij toch een beetje dat luxegevoel. Ik ging bewust voor zilver - een materiaal en kleur die mijn teint met koelere ondertonen goed complimenteren - en zocht specifiek naar een beetje bling om deze zomer te kunnen shinen. Na een jaar vol lockdowns, mag het wel een beetje meer zijn, denk ik zo.

TI SENTO Milano oorbellen 7401ZI

TI SENTO Milano oorbellen 7401ZI

Dit paar oorbellen voldoet absoluut aan mijn vereisten! Het basismateriaal is zilver en zal dus lang mooi blijven. Daarbovenop zit nog een laagje rhodium voor extra glans. Zowel vooraan als aan de binnenzijde achteraan werden zirkoontjes met de hand gezet, allemaal op een rij zodat het licht wordt opgevangen en voor een extra schittering zorgt. In se is het een heel simpel en basic ontwerp, maar door de toevoeging van de zirkoontjes krijg je dat beetje extra. De oorbellen gaan volledig rondom en sluiten bovenaan - die sluiting trek je zeer eenvoudig open, de oorbel plooit onderaan open en dan kan je de oorbel door het gaatje steken en de sluiting zachtjes dicht klikken. 

TI SENTO Milano oorbellen 7401ZI

Uiteraard moest ik mijn nieuwste aanwinst even showen op de blog, haha! De hoops zijn niet al té groot, en daardoor gelukkig ook niet te zwaar, maar hebben met hun 31 mm doorsnede toch de nodige impact. Ze komen net wat lager dan mijn kaaklijn, dus ze verzwaren mijn look niet, ongeacht of mijn haar nu los hangt dan wel opgestoken is. Zo wat bling aan de oren, vlak voor de zomer, het lijkt me helemaal gepast! Wat vinden jullie van mijn keuze?

TI SENTO Milano oorbellen model 7401ZI -  € 149,00

Disclaimer: dit artikel is een samenwerking met Mostert Juweliers, die de juwelen ter beschikking stellen. De blogpost is van mijn hand en werd inhoudelijk niet beïnvloed. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

7 opmerkingen

 1. Hihi, wat heb je de laatste tijd veel nieuwe oorbellen aan je collectie toegevoegd ;) Ik vind ze mooi en stijlvol. Het is eens iets anders dan instekers, hé? De bling van de steentjes is leuk en ze geven het geheel iets extra's. Ik wens je vele jaren van draagplezier :D

  Heb je een nieuw oogschaduwpalette van Dior? Ik zie het op je foto's staan. Ik wist niet dat je nog make-up van Dior had ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, ik had vroeger twee paar of zo en tegenwoordig heb ik veel keuze :D Ik hoop ze lang te kunnen houden!

   Ja, dat heb je goed gespot! Ik had al zo'n idee dat jij dat wel al zou zien ;-) Ik heb sinds lang nog eens een paletje van Dior gekocht (met de kortingsactie bij IPXL recent), je ziet het snel in een vlog en natuurlijk ook in een review!

   Verwijderen
  2. LOL, je had al zo'n idee dat ik het Dior palette zou zien :D Je kent me te goed :P :D Jaaaa, ik kijk altijd met aandacht naar je foto's, hihi. Ik kijk al uit naar de review en de vlog.

   xx

   Verwijderen
 2. Het waren niet alleen de oorbellen die stonden te blinken, maar ook het oogschaduwpalet van Dior 😜 Ik had het ook direct gezien. Ik heb een zwak voor dit soort oorbellen. Ik heb er in zilver en goud. Alleen zijn die van mij kleiner, omdat dat beter bij mij past. Anders lijk ik net een zigeunertje 🤣
  Maar bij u past dat wel heel erg mooi! 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, jij kent mijn collectie ook al goed ;-)
   Ik denk dat dit formaat zowat het grootste is. Vroeger had ik nog wat grotere hoops ook, maar dat is al lang geleden :D

   Verwijderen
 3. Wat een beauties, staan je geweldig! En ja dat Dior paletje, staat hier ook op de wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! x
   Haha, ik plaats héél snel de review online, beloofd!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig