19 juni 2021

Charlotte Tilbury Lip Lustre in Pillow Talk

Charlotte Tilbury Lip Lustre in Pillow Talk

Hoeveel Pillow Talk-vertakkingen er intussen zijn? Geen idee, maar het is een feit dat de Pillow Talk-gekte van geen ophouden weet. Begonnen als mijn intussen holy grail lippotlood, is er nu lipstick, blush, oogschaduw enzomeer - allemaal in dezelfde tint.

Wat maakt Charlotte Tibury's Pillow Talk zo populair? Het is dé perfecte tint voor zowat iedereen - een cocktail van nude, roze, beige tinten die samen een mooie finish geven aan de lippen. Het is nooit te beige, nooit te roze en nooit te bruin. Het lippotlood in het bijzonder matcht met élke lipstick in mijn lade en creëert de perfecte basis om mijn lippen mooi afgetekend te houden. Om het helemaal af te maken, is er nu ook een Pillow Talk Medium en Pillow Talk Intense, voor nog meer keuze.

Charlotte Tilbury Lip Lustre in Pillow Talk

Deze newbie is Charlotte Tilbury Lip Lustre in - uiteraard - Pillow Talk. De kleur van Pillow Talk, maar dan in een niet-transparante, creamy gloss. De Lip Lustre is een hoogglans lacquer met een mooie shot kleur - ik vergelijk het als de glanzende tegenhanger van een liquid matte lipstick. De finish is een glanzende vinyl die je lippen meteen een beetje volumineuzer laat lijken. Het is zeker geen pijnlijke plumping gloss, maar je krijgt er alleszins wel optisch vollere lippen van. De formule voelt heel erg aangenaam - niet sticky, maar wel goed houdbaar en verrijkt met een cocktail aan plantenextracten en anti-oxidanten die de lippen voeden en hydrateren.

Als glossy product is de verpakking vrij klassiek en breng je de Lip Lustre aan met een kleine sponsapplicator. Ik moet wel een paar keer bijdippen, maar het resultaat mag er zeker zijn. Zeker ook zo fijn: de Lip Lustres zijn te krijgen in dezelfde tinten als de lipsticks, zodat je ze desgewenst kan layeren. Ik heb het lippotlood naast de Lip Lustre geswatcht, zodat je kan zien dat ze echt wel perfect afgestemd zijn. 

Charlotte Tilbury Lip Lustre in Pillow Talk

Charlotte Tilbury Lip Lustre in Pillow Talk

Voor een glossy product vind ik de houdbaar eigenlijk nog best meevallen - want de Lip Lustre glijdt niet al te snel van mijn lippen en is nog best bestand tegen een stootje, zeker als je er eerst een laagje van het lippotlood onder doet. Voor liefhebbers van glans zal dit een welkome afwisseling zijn met een matte finish - wat ik zelf absoluut kan appreciëren met deze zonnige dagen, omdat je in het licht pas echt ziet hoe mooi de Lip Lustre glanst, en dat zonder glitter!

Charlotte Tilbury Lip Lustre in Pillow Talk - 3,5 ml voor £ 19,00 via Cult Beauty

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Het lijkt me een lipproduct dat past bij elke gelegenheid ;)

  De oorbellen met de letters 'love' van op je foto's heb ik ook al gezien bij een Amerikaanse Youtuber.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die oorbellen behoren tot een collectie van Ana Luisa samen met een Amerikaanse YouTuber, dus dat zou wel eens heel goed kunnen!

   Verwijderen
 2. Prachtige kleur! Ik ben ook helemaal gek op glossjes tegenwoordig. Al hou ik er vaak wel van als er een glitter in zit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, Pillow Talk is echt een prachtkleur! Ik houd ook wel van een glansje, en dat mag ook glitter zijn, zolang ik die glitter niet voel, dan irriteert het mij wat te veel.

   Verwijderen
 3. Super mooi! En al helemaal met de rest van je make-up. Is perfect afgestemd met het lippotlood. Heb je de lip Lustre ook al eens over je lipstick aangebracht i.p.v. alleen het lippotlood? Is het resultaat dan anders? Ik hou ook van wat glans. Misschien wordt dit ook mijn nieuwe aanwinst 👏

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dan is het resultaat niet zo heel anders, omdat de Lip Lustre wel wat kleur heeft. Bovenop een potloodje vind ik het perfect!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig