23 juni 2021

Weekly vlog: dumplings & Griekse barbecue

Weekly vlog

Zoveel lekkers in deze vlog! Ik krijg ein-de-lijk mijn duplingfestijn in Gent en daarna organiseren we een heuse Griekse barbecue in de tuin.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Een Dior oogschaduwpalletje voor 1 euro? Daar kan je inderdaad niet voor sukkelen :D Het was me ook al opgevallen dat de verpakking van hun palletjes veranderd is.

  Oeh, je kocht een ijsje van de 'crèmekar' :P

  Prettige dag **

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, inderdaad, dat was dé aankoop van de maand!
   Heel retro, zo een crèmekar :D

   Verwijderen
 2. Had je je nieuw kort vestje aan? 😉 Ik had je er nochtans graag eens volledig mee gezien. En een zalig terrasweer met hapjes en drankjes 👍 Wat wil een mens nog meer? 😊 Geen pioenrozen gekocht in Gent? Die had je nochtans eerder gespot zag ik 😉 Ze werd direct zo vrolijk als een kind toen ze de ijskar hoorde. En dat gezichtje 🤣 En gaan werken was ook direct afscheid nemen van pyjama days. 1€ ofzo voor een Dior pallet. Wat een koopje seg! 😍 Zo wil ok ook eens graag gaan winkelen 😂 En uiteindelijk spotte ik toch nog pioenrozen 👍 Amai dat was nogal een gigantische meloen 😲 En als mooie afsluiter, food en friends. Dat is genieten van de kleine dingen in het leven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Ik zal het zeker nog eens volledig tonen!
   Nee, ik wilde ze niet zo lang in de auto bewaren zonder water, dus ik had zelf geen bloemen gekocht. Ik heb ze dan hier in Hasselt gekocht :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig