8 november 2021

Gucci Poudre De Beauté Mat Naturel Beauty Setting Powder

Gucci Poudre De Beauté Mat Naturel Beauty Setting Powder

Een geluk bij een ongeluk, dat was dit Gucci Poudre De Beauté Mat Naturel Setting Powder. Ik wilde graag de bronzer, maar er ging wat mis in de Italiaanse Sephora en eenmaal thuis realiseerde ik mij dat ik een verstekeling in mijn bagage had zitten.

Gucci Poudre De Beauté Mat Naturel Beauty Setting Powder

Gucci Poudre De Beauté Mat Naturel Beauty Setting Powder

Maar kijk... heel toevallig was kleur 02 Medium Fair Cool een goede match met mijn huidskleur, dus maakte ik er het beste van. Het Gucci Setting Powder is alleszins het meest fancy poeder in mijn collectie - ik bedoel, kijk dan, het compact is móói! Het heeft een zeker gewicht, het goudkleurig metaal bevat verfijnde accenten en wordt afgewerkt met een poederroze deksel, binnenin is er een spiegel en een verborgen vakje voor de poederdons... kortom, tiptop Italiaans design, verpakt in een bijpassend fluwelen zakje. Je betaalt uiteraard ook voor de naam en deze fancy verpakking, maar je krijgt er wel iets moois voor in ruil. Bovendien is het compact gemaakt om een lang leven te leiden: het Setting Powder is hervulbaar, dus je kan achteraf een iets goedkopere navulling kopen en de mooie verpakking blijven gebruiken. Althans, in theorie - want ik heb de navullingen tot nu toe nergens gezien.

Gucci Poudre De Beauté Mat Naturel Beauty Setting Powder

Het Gucci Setting Powder is een superlicht, fijngemalen poeder met microreflecterende partikels, maar dan in compacte vorm. Dat maakt het een handige compagnon voor onderweg of op reis, en garandeert smosvrij aanbrengen, haha. Op zichzelf geeft het een uiterst lichte dekking met een blurrend effect, maar over mijn foundation en concealer zorgt het ook voor een naturelle, eerder matte setting van de crèmeproducten. Als ik daarna met mijn vingers over de huid ga, voel ik werkelijk hoe zijdezacht het aanvoelt en dat vertaalt zich naar een aangenaam, licht en luchtig setting poeder. 

Gucci Poudre De Beauté Mat Naturel Beauty Setting Powder

Gucci Poudre De Beauté Mat Naturel Beauty Setting Powder

Het bijgeleverde poederdonsje is gemaakt van microvezel en is vouwbaar, zodat je het poeder met gemak kan aanbrengen. Zelf gebruik ik thuis eerder een kleine kwast, waarmee ik vooral de zone onder mijn ogen set. Daar heb ik namelijk heel wat fijne lijntjes en dat betekent dat ik een beetje voorzichtig moet zijn met de soort en hoeveelheid poeder die ik daar aanbreng. Maar het Gucci Setting Powder is zodanig fijngemalen, dat het daar dus perfect werkt. Ik was er misschien niet naar op zoek, maar het Gucci Setting Powder heeft mij gevonden en daar ben ik erg blij om!

Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel Face Powder - 10 g voor € 55,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Wat een mooi resultaat, het doosje ziet er al super mooi uit zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoiets toevalligs gebeurt toch maar echt heel zelden! Is ook nog een praktisch, mooi en heel erg luxueus. Toch een een klein gelukje? 😜

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw het doosje is supermooi!! Benieuwd naar het product :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Qua looks is het top, gelukkig is ook het product erg fijn :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig