7 november 2021

Weekly vlog: koffie in een roze interieur

Weekly vlog

Een weekly vlog met lekker eten (uiteraard!), browsen door de nieuwe schoentrends voor de herfst/winter en heerlijke koffie in een geweldig roze interieur. Fijne zondag!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. De sunset glow is super mooi! Zwijg mij stil van interventies. De problemen met onze verwarmingsketel voor warm water is hier eindelijk na talrijke interventies opgelost. Nu 2 maand geleden was de motor van ons wasmachine kapot. Dus een nieuwe moeten kopen. Vervolgens de microgolfoven en vaatwasser defect. Die gaan ze beiden deze week nog komen herstellen na 6 weken wachten! Tenminste als alles goed verloopt 🙂🙏 En vandaag is onze Dyson stofzuiger aan de beurt 🙂 Hij zuigt enkele minuten en dan stopt die gewoon en is nochtans opgeladen. Is nog nog maar 2 jaar en half oud en is net uit garantie 🙄 Een mens wordt onnozel daarvan. Weer 's avonds afwassen 🤣 Je moet een val zetten in de meest 'verse' molshoop. Eerst de gang een beetje openmaken. Vervolgens de val goed insmeren met vers gras (geen gemaaid gras) en een beetje gras op de val leggen en die zet je dan in die gang. Die val moet dus in de pijp zitten. Vervolgens afdekken met zand. Wel handschoenen aandoen, anders komt de geur van je handen op de val terecht en dan komen ze niet 😉 Hier werkt dat bijna altijd. Succes! Altijd leuk een unboxing van de adventskalender. Van dat lockdown gevoel is er niet meer zoveel van te merken nee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, haha, dan ben ik niet alleen met de verwarmingsproblemen! :-) En ik heb helaas ook gemerkt dat een ongeluk niet alleen komt, we zitten de laatste tijd met allerlei kleinere en grotere defecten. Ik dacht ook even dat mijn droogkast het begeven had, maar dat heb ik nog kunnen fixen.
   Voor de Dyson stofzuiger: heb je al eens geprobeerd om de filter te reinigen? Dus echt dat kopstuk dat je kan losdraaien - goed onder een stromende kraan houden zodat al het stof weg gaat en dan de volle 24 uur laten drogen. Terug erop draaien, op max zetten en eens goed laten draaien zonder stukken eraan gekoppeld (dus gewoon het hoofdblok zelf, geen verlengstukken erop). Dat zou je elke maand een keertje moeten doen.
   Merci voor de handleiding van de mol, haha! Sinds afgelopen week is hij niet teruggekeerd, maar als hij nog eens opduikt, weten we wat doen.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig