18 december 2021

Weekly vlog: designer pop-up & de lekkerste bokkenpootjestaart

Weekly vlog

Een goed gevuld verlengd weekend, met een bezoekje aan de designer pop-up in Maasmechelen Village en de lekkerste bokkenpootjestaart!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Mooi die Nubikk laarzen! 😍 Hopelijk met een goede Black-Friday korting gescoord? 😉 Peter heeft laatst ook zijn jeans volledig gescheurd. Tot op de naad 🤣 Hij stond daar in zijn onderbroek. Ze zijn precies niet meer wat ze geweest zijn 🤣 Gelukkig was het thuis gebeurd. Ik denk als Timo het woord schoenen of handtassen hoort dat zijn hart direct al een sprongetje overslaat 🤣 En jij niets gekocht in Maasmechelen Village? En ook niet bij Ted Baker? 😄 Was er ook een winkel met kerstversiering? Is er voldoende plek boven bij Panerex om te zitten? Heb je die krans gemaakt aan de hand van instructievideo of gewoon een foto? Je hebt dat wel echt super goed gedaan. Is echt heel mooi. Moest je ooit werkloos worden, dan kan je misschien nog gaan bloemschikken 🤣😜

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jawel, mét korting inderdaad!
   Haha, moet zijn dat er iets scheelt met de jeansbroeken dan :DD
   Als bij wonder, ben ik zonder aankopen weggegaan ;-) Ik was niet echt op zoek naar iets, dus ik ging vooral om eens te kijken bij die pop-up en om lekker te eten, haha. Ja, ze hebben daar ook zo een tijdelijke winkel met kerstversiering, volgens mij van dezelfde winkel die ook elk jaar in Hasselt staat.
   Boven Panerex is er een vrij grote ruimte, dus daar is plaats genoeg om te zitten!
   Ik had enkel die foto als inspiratie - heb ook naar blogposts met tutorials gezocht, maar dat waren vooral andere soorten kransen. Dus dan ben ik een beetje op goed geluk begonnen, al had ik natuurlijk wel het nodige materiaal gekocht, dus daarmee dat het op zich wel ging. Wél een beetje intensiever dan ik had verwacht, ik ben er meer dan 2 uur (denk zelfs bijna 3 uur) mee bezig geweest. Maar ik ben zo blij met het resultaat! De bedoeling is ook om deze elk jaar te hergebruiken, dus het moest direct tegoei zijn :D

   Verwijderen
 2. Ik moet altijd watertanden bij het zien van al dat lekkers: taartjes JUM!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik hoor dat wel vaker :D Dat is mijn interne foodblogger die naar buiten wil komen :D

   Verwijderen
 3. Mooie frisse nieuwe lay-out trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het was een beetje uit noodzaak omdat mijn thema wat verouderd was en niet meer alles werkte zoals het moest. Ik keek er ook tegen op omdat ik dacht dat er vanalles zou misgaan - ben best handig met mijn blog, maar IT-gewijs ben ik eerder een praktische gebruiker dan iemand die zou kunnen programmeren enzo. En een beetje bang dat de installatie zou misslukken ;-)
   Maar nu ik het gedaan heb, ben ik best blij, het ging ook vlot. Een soort van nieuw begin, vlak voor het nieuwe jaar :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig