29 december 2021

Weekly vlog: kerstavond, Kerstmis & cadeautjes

Weekly vlog

't Is al Kerstmis wat de klok slaat in deze vlog: kerstavond met een overdosis aan kaas, voetjes onder tafel schuiven voor Kerstmis en enkele leuke Secret Santa cadeautjes!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Leuke vlogmas! Lax-a-past is een dikke bruine stroop helpt ook voor haarballen. Wij zijn ook een weekje vrij en net zoals vele Nederlanders naar België gegaan, naar Turnhout! Was leuk! Zondag naar Antwerpen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Oh, die pasta moet ik dan eens zoeken, als het een strooptextuur heeft, zal het gemakkelijker zijn om haar dat te laten opeten.
   Altijd welkom in België :-) Ik kijk er zelf al naar uit om in januari nog eens naar Roermond te gaan! :D

   Verwijderen
 2. Sorry, twee comments was niet de bedoeling!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen probleem! Ik kan dat vanuit het blogsysteem altijd aanpassen en de dubbele comment verwijderen, dus als het nog eens gebeurt, is dat zeker niet erg.

   Verwijderen
 3. Oh wat lief dat jullie regelmatig een kaarsje laten branden 👍 Zo grappig dat ik niet de enige ben die niet meer wat er in het verpakte cadeautje zit 😊 Die etiquetteregels over de glazen kende ik nog niet. De vlogs van Stamatia zijn nog leerrijk ook 😊 Hopelijk komt het nieuwe palet van Charlotte Tilbury nog eens in een blog/vlog. Die Steamery Pilo Shaver is ook handig voor ondergoed en sokken. Alleen is hij inderdaad vlug vol. Een wiektrimmer en dover staat ook bij mij al lang op mijn wishlist. Bij Beauty & Bobs vind je een volledig set inclusief een schaaltje in geel goud, rosé goud, zwart, … Leuk om cadeau te geven. Dat Ginger shotje, is dat niet vies van smaak?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat komt ervan als ik voor alles hetzelfde inpakpapier gebruik :D En ik had nergens een initiaal of zo opgeschreven, dus het was even goed nadenken.
   Die pure gingershot is best pittig - ik kan me voorstellen dat mensen die graag gember eten, dit lekker vinden, maar dat is niet voor iedereen. Meestal drink ik dat zo snel mogelijk op dus dan proef je dat precies minder. De versies met aardbei of wortel of zo zijn wat zachter van smaak, maar altijd wel met een nakick :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig