27 december 2021

Weekly vlog: in volle vaart richting Kerst!

Weekly vlog

De voorlaatste bijna-Kerst-vlog! We gaan in volle vaart richting de feestdagen, dus de Christmas spirit begint grotere proporties aan te nemen. 


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Gezond eten bij de Foodmaker: Lasagne 🀣 Een nieuw werkje van Timo in de keuken opgehangen? πŸ™Œ De dag na inenting niet meer dan een pijnlijke arm gehad? Onze boosterprik is gepland voor 22/01/2022. Ik heb deze bewust na de feestdagen gepland, omdat ik rond de feestdagen niet ziek wilde zijn. Echt goed van Too Faced om meer inhoud van de lichtere kleurtjes te voorzien. Die zijn vaak bij mij ook als eerste op. Oh ja, en je kerstkrans zag er echt véél beter uit! πŸ‘Œ
  Voor 2022 wensen wij jullie een jaar zonder stressen, veel q-time en relaxen. Een lichaam en geest in balans, dan heeft ziekte minder kans 🍾πŸ₯‚

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, I know, ik had een beetje dezelfde gedachte. Hun warm buffet is toch wel heel vaak met pasta of lasagne, daar mogen ze wat mij betreft wat meer variatie in brengen. Gelukkig neem ik dan ook altijd groentjes van het koude buffet.
   Jawel, ik heb drie dagen een pijnlijke arm gehad en de dag na de inenting ook een beetje spierpijn en gewrichtspijn. Dat was na een nachtje slapen wel over.
   Dankjewel voor de mooie wensen! Ik hoop dat 2022 voor iedereen wat moois in petto heeft!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig