13 januari 2022

Wat ik kreeg voor mijn verjaardag

Verjaardagshaul

Ik had een hele leuke verjaardag en toon jullie welk moois ik mocht ontvangen. Ik prop er ook de kerstcadeautjes bij, want die zijn van de week voor mijn verjaardag en horen er dus ook nog een beetje bij :-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Ik was echt zo benieuwd wat je allemaal had gekregen. Het Eye Shadow Palette staat bij mij ook al een heel tijdje op mijn wishlist. Ik was eigenlijk aan het wachten op jouw review 😉 Je had dat gezien bij wie op YouTube? De Steamery Pilo Shaver is echt een leuk, praktisch en fijn hebbedingetje. Ikzelf heb mij deze ook al eerder cadeau gedaan. Zelfs op ondergoed kan je het gebruiken 😉 De Rosebud Lipstick ziet er wel heel erg luxueus uit 👌 Hoe zou jij de kleur omschrijven? En hoe is de houdbaarheid? De haardroger en stijltang van je Dyson is echt zo stijlvol en zo mooi van kleur. Daar zal je zeker en vast heel veel plezier aan hebben. En al helemaal als het praktisch is en vlugger werkt. Ook het cadeau van Timo is echt een meerwaarde voor jezelf. Het zijn bijna allemaal fancy smansy cadeau’s! Top verwennerij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, de review komt eraaaan! Ik had het palet gezien bij Andreea Ali, een visagiste die in Parijs woont. Ik houd wel van haar looks!
   Haha, goed om weten! Ik heb hem tot nu toe enkel op een trui gebruikt.
   De kleur van die Rosebud lipstick is een mengeling van nude, roze en beige, zo een beetje mijn standaard kleur :D De houdbaar is erg goed, de matte finish helpt daar echt voor.
   Absoluut verwend met die cadeaus, ik ben zeer content!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig