7 juni 2022

Weekly vlog: verlof, mini citytrips & snacks

Weekly vlog

De tweede (en meteen laatste) verlofweek en we gaan een beetje cityhoppen tussen Antwerpen, Maastricht, Leuven en Hasselt :-) Food, mooi en minder mooi weer, shoooeeeessss en snacks!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Je kocht 3 paar schoenen tijdens je verlof en ze zijn alle drie helemaal anders. Accessoires kopen is fijn, hé? Zelf heb ik de laatste weken 7 paar schoenen gekocht in Maasmechelen Village. Ik kocht er loafers, sneakers, teenslippers en sandaaltjes in slechts 2 winkels, nl. Michael Kors en River Woods. Er waren sneakers bij die ik al jaren mooi vond en nu kon ik ze kopen voor slechts 35 euro. Van een spotprijs gesproken... Als je gaat outlet shoppen, moet je geluk hebben, hé? Soms vind je veel moois en soms helemaal niets. Verder kocht ik er een nieuwe handtas en beauty.

  Toen ik in de Cosmetics Company Store stond, moest ik zoooo mijn best doen om niet hardop te lachen. Ik moest ineens aan jou denken toen ik in het (genoegzaam bekende) soldenhoekje stond :-D

  Je highlighter is heel opvallend in je filmpje! Ik denk dat je tijdens je hele verlof die nieuwe van Natasha Denona hebt gedragen, hihi :-) Welke zijn jouw favoriete highlighters uit je collectie? Welke gebruik je het vaakst en kan je aanraden?

  Alvast een prettig weekend!

  Saskia xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. The shoe addiction is strong in this one ;-)
   Dat kan ik gewoon gemakkelijk inpassen in mijn garderobe - en zeker als je dan zoals jij een paar vond dat je echt al jaren wilde!
   Hahaha, allemaal aan het soldenhoekje staan, kijken of er iets te graaien valt :D
   Ja, ik heb dat palet echt veel gebruikt! Ik denk niet dat ik kan kiezen tussen mijn highlighters, ik heb alleen maar gehouden wat ik echt prachtig vond, dus ... De Estée Lauder Bronze Goddess highlighter in Mercury blijft een van mijn toppers en ook alles van Charlotte Tilbury is een en al glow. Becca ook, maar ja, dat kan je niet meer kopen nu...

   Verwijderen
 2. Ik ben eigenlijk nieuwsgierig over welke bruiner zonder zon van Primark het gaat? Heb je de nieuwe bodyscrub al geprobeerd? Ook een nieuwe (nude) lipstick? Is je trui van Uniqlo van 100% extra fijne merino en draag je een M? Tevreden over? Misschien dat ik er mij online ga bestellen 😉 Die hakken schoenen die je in Antwerpen kocht zijn super mooi 👌 Een kleurtje dat je altijd kan Daar ga je heel veel plezier aan hebben, tenminste zodra je terug op hakken kan lopen 😅 Je sneakers vond ik ook heel mooi! Bij Bloemendroom vind je die citroenvazen ook

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen idee, ik kreeg het als tip en ik dacht dat er wellicht maar een soort zou zijn. Maar dus volledig uitverkocht. De lipstick had ik niet gekocht, maar zag er wel mooi uit! En de scrub nog niet gebruikt, had nog een pot open van L'Occitane, dus ik maak deze eerst op :-)
   De trui van Uniqlo is inderdaad die met merinowol - ik heb een maat S gekocht. Heel tevreden over, heb er vorig jaar voor het eerst gekocht en intussen extra kleurtjes aangekocht omdat het zo'n fijne truitjes zijn, zeker voor de prijs!
   Aaah, dat is misschien nog handiger, een verkooppunt wat dichter bij huis. Maar vrees dat ze niet helemaal in ons interieur passen - en het is zo stom om een vaas te kopen enkel en alleen om in de zomer buiten op het terras te kunnen zetten. Maar blijf ze echt mooi vinden!

   Verwijderen
 3. Vallen die truitjes dan toch zo ruim? Ik draag normaal maat M 🤔

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, niet bijzonder ruim hoor, ik heb mijn gewone maat gekocht.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig