7 oktober 2022

Oskia Isotonic Hydra-Serum

Oskia Isotonic Hydra-Serum

Helemaal op, tot de laatste druppel, dus werd het tijd voor een skincare review op de blog! Het Oskia Isotonic Hydra-Serum ontdekte ik dankzij mijn Cult Beauty Advent Calendar van vorig jaar - een héle fijne ontdekking, bovendien.

Ik ben nogal fan van skincare die hydratatie op kop zet - jaja, ik weet het, élke crème zal de huid enigszins hydrateren, maar ik doel specifiek op skincare die hydratatie centraal plaatst. Het Oskia Isotonic Hydra-Serum komt hieraan tegemoet en voorziet de dorstige huid van instant én langdurige hydratatie dankzij hun zogenaamde Biomimetic Hydra Complex. Dit complex bevat 16 actieve ingrediënten die op drie verschillende wijzen het vochtgehalte in de huid boosten: verhoging van de hyaluronzuurproductie, beschermen tegen het verlies of de vermindering van hyaluronzuur en de ondersteuning van de hyaluronzuursynthese.

Daarnaast zijn er een aantal ondersteunende ingrediënten, zoals electrolyten, aminozuren en ceramiden, die de huid kalmeren en beschermen en de huidbarrière versterken. Het gevolg is dat de huid kan aansterken en weer wat meer weerbaar wordt. Het doet dus zeker weten een beetje meer dan enkel hydrateren, net waarom ik het zo een toppertje vind.

Oskia Isotonic Hydra-Serum
Oskia Isotonic Hydra-Serum

Dit is zowat het enige serum in mijn collectie dat je echt goed moet schudden voor gebruik. Met het pipetje kan je dan een gepaste hoeveelheid op je vingers aanbrengen en in de huid masseren. Het serum is heel licht en vloeibaar van textuur en trekt dan ook lekker snel in. Het ruikt lichtjes naar lavendelwater, dat geeft het een eigen toets. Op mijn huid zorgt het Isotonic Hydra-Serum in de eerste seconden voor een merkbare hydratatie, méér dan een ander serum. Het lijkt wel alsof mijn huid een onbeperkte voorraad vocht krijgt, waardoor het de hele dag op peil kan blijven. Je kan het serum perfect dagelijks gebruiken of net alleen wanneer je voelt dat de huid een beetje TLC nodig heeft, bijvoorbeeld na een intensieve behandeling of peeling.

De resultaten zijn er want mijn huid knapt hier zo van op - Oskia is natuurlijk een premium skincaremerk, dus ik had eigenlijk niet anders verwacht. Al is de prijs een beetje een mood killer - die had gerust wat vriendelijker gemogen. Toch eentje die ik in het oog houd voor een aankoop mét korting! 

Oskia Isotonic Hydra-Serum - 30 ml voor € 98,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Heeft dit serum je Advanced Night Repair serum van Estée Lauder van de troon gestoten?

  Afgelopen weekend was je in Maasmechelen Village. Heb je toen beautyspulletjes gekocht in de Cosmetics Company Store?

  Ik vind het jammer dat er al een hele tijd nauwelijks iets verandert qua aanbod bij de producten van Tom Ford in die winkel. Er komen amper nog nieuwe spulletjes binnen. Denk jij te weten hoe dat komt?

  Een prettige dag! 🙋‍♀️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh nee, het ANR heeft andere ingrediënten en functies, dus het staat nog netjes op nummer 1 :-D
   Ik ben uiteraard even binnen geweest bij de Company Store, maar niets gekocht! Ik wilde eigenlijk gewoon zien welk aanbod van La Mer ze hadden, ik had dat gespot op hun InstaStories. Heb ook gekeken bij Tom Ford, maar zoals je zegt, het aanbod was vrij gelijkaardig. De niet zo goede dingen precies (oeps) die blijven hangen. Ik hoop dat het aanbod weer verandert tegen dat de feestdagen er zijn!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig