3 oktober 2022

Rombouts by Savonneries Bruxelloises: Coffee

Rombouts by Savonneries Bruxelloises: Coffee

Publiciteit: gekregen persproduct van het merk. Jullie zijn wellicht erg vertrouwd met de geur van koffie - waar pruttelt 's morgens de koffiezet niet?! Zelf identificeer ik koffie meer met het weekend: die met een smaakje, wat slagroom én vergezeld van een stukje taart.

Om maar te zeggen: koffie is er in vele vormen en smaken... en nu dus ook in de vorm van zeep - niet om te drinken, wél om het lijf mee te wassen. Koffieproducent Rombouts sloeg voor de gelegenheid de handen in elkaar met Savonneries Bruxelloises: beide Belgisch, hofleverancier en elk met hun eigen know-how. 

Rombouts by Savonneries Bruxelloises: Coffee
Rombouts by Savonneries Bruxelloises: Coffee

De samenwerking leverde een fijn eindproduct op! De zeep werd ontwikkeld op basis van extracten van Koffie Rombouts - de geur is geen exact kopie van wat er in een kopje koffie zit, maar draagt wel de kenmerkende warme noten (perfect voor dit herfstweer!) en werd eigenlijk verheven tot een parfumzeep. Eentje die trouwens meer doet dan alleen lekker ruiken, want de zeep werd verrijkt met karitéboter, amandelolie en glycerine, zodat het niet alleen zorgt voor een luxueuze en lekker geurende wasbeurt, maar de huid ook hydrateert. 

De solide zeep zit in een chic zwart doosje, in de huisstijl van Savonneries Bruxelloises, en werd afgewerkt met een een witte band die verwijst naar Rombouts. Een fijne extra: alle opbrengst wordt door Koffie Rombouts geschonken aan Oekraïne 12-12 en dat was voor mij reden genoeg om dit project een plekje te geven op mijn blog. Misschien al een leuk idee om als kerstcadeautje te voorzien: de koffie- en beautyliefhebber zal je dankbaar zijn!

Rombouts by Savonneries Bruxelloises koffiezeep - 100 g voor € 12,50 via de Rombouts website

Disclaimer: dit artikel bevat persproducten. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Wat een leuk en apart artikel. Het is eens iets anders, hé 😁

  Zelf heb ik een paar solide zepen van Chanel op mijn slaapkamer liggen. Ze verspreiden een lekkere geur 🥰

  Ik heb ook ooit de vaste zeepblok van Clinique gebruikt om mijn gezicht mee te reinigen. Ik kan me herinneren dat ik daar toen lang mee gedaan heb.

  Volgens mij is Timo ook blij met deze solide zeep want je zei ooit dat hij dat type zeep graag gebruikt. Bovendien is hij een koffiefanaat, dus deze zeep is hem ook qua geur helemaal op het lijf geschreven, nietwaar? 🥳

  Ik wens jou (maar zéker ook Timo) veel plezier met deze zeep, hihi! 😉

  Een fijne dag daar in Hasselt 👍💫

  Saskia xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er ook een aantal van Dior gehad, die gebruikte ik dan graag voor blogfoto's :D
   Klopt helemaal, dit is iets voor Timo! :D

   Verwijderen
 2. Wat een erg mooi initiatief van Rombouts! Is de zeep beige/bruin van kleur? Of is deze precies een beetje roze? En heeft Timo er ook al eens aan geproefd? 🤣

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het een taupe kleurtje! Niet zo bruin als koffie, dus :-) Haha, proeven zit er niet bij, maar hij ruikt echt wel lekker!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig