16 oktober 2022

Weekly vlog: nieuwe pilatesmat, wenkbrauwpotlood dupe & Ikea

Weekly vlog

Ik upgrade ein-de-lijk mijn pilatesmat (mijn knieën zijn blij!), vind een fijn geprijsd wenkbrauwpotloodje en amuseer me nog eens in de Ikea :-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Supersize me, dat was de naam van je lippotloodje van CT wat ik zocht ☺️ Ah, dat is dus het probleem van die pijnlijke knieën. De mat is gewoon veel te dun! Dan moet ik die van mij ook dringend eens gaan vervangen. Ik skipte gewoon alle oefeningen op mijn knieën 🤣 Ik ben benieuwd naar de houdbaarheid van je Primark wenkbrauwpotloodje en hoe lang deze meegaat t.ov. die van Anastasia? 't Flensje kende ik ook nog! Daar kwamen wij vroeger ook regelmatig 🤣 Café Paris vond ik persoonlijk minder. Als je echt lekkere wafels/pannenkoeken wil eten moet je zeker en vast eens naar Cremerie Chapeau gaan. Vooral de wafels zijn daar zeker de moeite. Of de Chapeau tapasplank. Is een beetje van alles. Kijk maar eens naar hun Facebook pagina! Oh, dan moet ik voor informatie bij u zijn i.v.m. woning(en) te verhuren, contracten, herstellingen, schade... 😉☺️ Maar goed dat ik daar niet zat, want ik was met 10 minuten voor mij alleen niet toegekomen ☺️ Is de bronzer nr 3 van CT toch niet te donker? Zijn er nog andere bronzers die je gebruikt? Wat is momenteel je meest favoriete? Die glimmende boots en schoenen waren in de vlog van La Bottega ook te zien. Veel bling bling voor de aankomende feestdagen dus! T/m maandagavond 22 uur geven ze Black Friday korting voor als je wil! 😜 Tigra gaat vast tevreden zijn als ze de rollers ziet 🤣 Ik heb ook zo'n goede teddyjas met een goud koortje erdoor van Rituals van enkele jaren geleden gekocht en ook ik vind maar geen goede vervanger. Ik ben zelfs voor het laatste stuk speciaal naar Wijnegem gereden 🤣 Dus blijf ik die nog steeds dagelijks dragen ☺️ De adventskalender van Cult Beauty is inderdaad voldoende geld als je het niet echt nodig hebt. Wat een leuke vlog! Peter zei al, ben je 'ne boek aan 't schrijven omdat het weer zoveel is 🤣

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt, ik had bij alle oefeningen met de knie pijn, maar dat is dus verleden tijd! Wat een verschil, ik had die mat veel eerder moeten kopen.
   't Flensje was gewoon geweldig, moeilijk om een vervanger te vinden! Ik zal Cremerie Chapeau eens zoeken, ben benieuwd :-)
   Heb die bronzer van CT in de zomer gekocht, dus hij is een beetje warm, maar dat valt op het gezicht best mee. Hij lijkt natuurlijk donker maar dat is ook omdat de pan zo gigantisch groot is :D De lichtere kleur vond ik wat te licht op mij toen. Ik ben nog altijd dol op mijn Gucci bronzer en die van Anastasia vind ik ook de moeite.
   Ik wil die glitterboots van bij La Bottega nog altijd haha! Maar liefst met een goede korting :D
   Ugg heeft ook een aantal homewearjassen, misschien dat dat nog een goede vervanger is? Ik heb er een op mijn verjaardagswishlist gezet, dus ik weet het u misschien te zeggen binnenkort.
   Hèhè, merci voor de uitgebreide reacties, altijd fijn :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig