25 november 2022

Charlotte Tilbury Eyes To Mesmerise

Charlotte Tilbury Eyes To Mesmerise

Je zal hier de komende tijd nog wat oogschaduw zien passeren, want ik kon het niet laten, hèhè. Enigszins verrassend, toch zeker voor mijn doen: dit zijn geen standaard oogschaduwpaletjes in poedervorm, maar creamy mono's! 

De Charlotte Tilbury Eyes To Mesmerise zijn kleine potjes tjokvol creamy oogschaduw met een glanzende afwerking. Er zijn maar liefst twaalf kleuren, allemaal in neutrale en draagbare tinten. Je kan ze op zichzelf dragen, combineren met anderen tinten Eyes To Mesmerise of gebruiken in combinatie met poederoogschaduw.

Charlotte Tilbury Eyes To Mesmerise
Charlotte Tilbury Eyes To Mesmerise

Eyes To Mesmerise is een creamy oogschaduw in een ietwat stevige, mousse-achtige textuur. De formule bevat water, zodat 'ie een beetje verkoelend aanvoelt als je hem op de oogleden aanbrengt. In elk geval glijdt de oogschaduw moeiteloos over de oogleden, ook als je net als ik wat meer opvallende lijntjes hebt. Wat daarbij ook helpt, zijn de soft-focus verhelderende pigmenten die het geheel er heel smooth en geperfectioneerd laten uitzien. 

Je kan weinig misdoen met Eyes To Mesmerise, want het is een foolproof formule die er met een minimale inspanning toch heel erg goed uit ziet. Het enige waar je op moet letten, is dat je eigenlijk weinig nodig hebt om mee te werken, dus dat je best zuinig mag zijn - dan kan je de kleur ook opbouwen, als dat nodig is. Voor het overige zijn deze kleine potjes eigenlijk een godsgeschenk voor wie graag één kleur draagt, want dan ben je binnen de minuut klaar. Met de vingers kan je Eyes To Mesmerise transparant aanbrengen voor een waasje kleur, met een kwast ga je voor een iets meer impactvol resultaat. 

Charlotte Tilbury Eyes To Mesmerise

Ik heb twee kleuren van de Eyes To Mesmerise: Amber Gold is een bruine kleur met gele en gouden ondertonen en Champagne is een bleekroze champagnekleur. De finish is voor beide kleuren een beetje metallic en glanzend, zonder echte glitter. Wel zit er er een microshimmer in het licht heel mooi laat weerkaatsen. Met het minste beetje kom je zoals gezegd heel erg ver, want de formule glijdt en stretcht over de huid - maar legt daarbij ook wel een mooie kleur neer. De houdbaarheid is supergoed, want Eyes To Mesmerise is creamy, maar niet vettig. De dunne lagen hechten erg goed aan de huid en blijven daar ook de rest van de dag netjes zitten. 

Charlotte Tilbury Eyes To Mesmerise
Charlotte Tilbury Eyes To Mesmerise

Ik speel zelf graag met verschillende kleuren oogschaduw, dus ik gebruik Eyes To Mesmerise niet als een mono, maar in combinatie met andere kleuren. In deze look ligt Champagne over het ooglid en komen de andere kleuren uit het Dior Nude Dress paletje. De creamy formule werkt dus ook zonder problemen samen en over poederoogschaduw! Champagne geeft het geheel wat verheldering, zeker in mijn binnenste ooghoek, zonder glitter toe te voegen. Het was niet bijzonder zonnig op het moment dat ik de foto's trok, dus je mist een beetje de multi-microshimmer, maar je ziet wel hoe mooi Champagne het licht vangt. Klein maar machtig!

Charlotte Tilbury Eyes To Mesmerise - 7 ml voor € 30,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Charlotte Tilbury heeft mooie producten, hé? Ik kocht in november het Pillow Talk Beautifying Face Palette in medium-deep en ik heb geen spijt van mijn aankoop. Ik ben ook helemaal verliefd op de verpakking 🩵

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En zeker als je dan haar winkel binnenloopt! Alles is zo mooi, shiny en ik wil het dan allemaal :DDD

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig