21 april 2023

Empties! Opgemaakt april 2023

Opgemaakt

Een nieuwe lading empties! Een dubbele lading ook, want dit zijn de opgemaakte producten van maart en april én er zitten best wat holy grails en favorieten tussen.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Altijd leuk om jou empties te zien! Zo irritant als een face wash prikt in je ogen, meteen weg ermee haha. Gelukkig heb je een mooie vervanger.
  Ik gebruik eerst een micellair water van Garnier en daarna een face wash van Paula's Choice. Ik heb er meerdere gebruikt van haar en geen één prikt of stript de huid, zo fijn.
  Ja geweldig he bij Ici Paris dat ze tegenwoordig een proefje zelf voor je vullen, zo kan je zelf een luchtje kiezen en eerst goed uitproberen.
  Zo fijn dat je een signature scent hebt... ik vind er meerdere lekker ( meestal poederig zoet, warm) en wissel dan vaak af.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was dus echt vervelend - vooral omdat de cleanser voor het overige wél goed werkte, maar ik kon niet over dat prikkende gevoel geraken. Aangezien Cult Beauty toen net de korting deed, heb ik mijn Oskia cleanser dan maar opnieuw gekocht.
   Ik had dat dus nog nooit meegemaakt, vaak krijg ik gewoon een sample van een geur die ik niet zelf zou kiezen! Wel heel leuk, had ik meteen een goede mee, haha.
   Ik ben niet zo heel gemakkelijk wat geuren betreft, ik ruik wel vaak iets graag, maar op lange termijn blijf ik toch bij mijn vaste geurtjes: Le Classique en Flowerbomb. Eigenlijk Flowerbomb Extreme, maar die hebben ze een aantal jaar geleden van de markt gehaald en daar was ik echt heel triestig over. Sindsdien ben ik naar Flowerbomb overgeschakeld.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig