17 juni 2023

Empties! Opgemaakt juni 2023

Opgemaakt

Het werd tijd voor een nieuwe empties video! Mijn bakje met opgemaakte producten zat niet zo heel vol, maar er zaten zeker enkele toppers tussen. 


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Ik ben ook zéér tevreden over de Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 Vrouw 21x6 ml. haarampullen. Deze werden mij bij de apotheek aanbevolen. Ik heb intussen al zeer veel nieuwe haartjes bij die intussen 6 cm lang zijn en er verschijnen er nog steeds bij. Ik probeer 2x/jaar een kuur van 3 maanden te doen. Enige nadeel is dat de flesjes moeilijk te openen zijn en nefast voor nagellak is 😞 René Furterer heb ik heel lang geleden ook eens gebruikt. De Triphasic Reactional (is een oplossing voor plotseling haarverlies, bevordert de groei van bestaande haren en versterkt het haar) De Triphasic Progressive (is gericht op progressieve haaruitval die verband houdt met onevenwichtigheden in de levenscyclus van het haar, houdt het haarkapitaal in stand, en maakt het haar zichtbaar dikker.). Ik begrijp het ook niet goed waarom goede producten soms niet meer gemaakt worden. Die Clarins make up lip oil lijkt mij handig en fijn voor thuisgebruik. Word je het Fiji kleurtje nooit beu gezien? 😆

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wauw, goed resultaat! Ik heb nu twee kuren van René Furterer gebruikt, dus eens kijken wat het nu geeft in de lengtes van mijn haar. Veel nieuwe haren inderdaad, die mogen nu lang worden, haha.
   Die lip oil heb ik inderdaad veel thuis gebruikt, lag op mijn bureau!
   Nee, Fiji is en blijft mijn favoriet! Ik heb eigenlijk geen nood aan wat anders, hèhè.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig