2 september 2023

Travel vlog: 5 dagen in Rome!


Onze vakantie eindigde op een hoogtepunt, met vijf dagen zalig vertoeven in Rome. Twee jaar geleden bezochten we deze Italiaanse stad en we hadden het gevoel dat we nog eens terug moesten komen voor meer. Deze vlog zit tjokvol fantastisch zomerweer, historische monumenten en - natuurlijk! - ook heerlijk eten.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Oh wat heb ik weer heerlijk mee genoten van deze heerlijke Roma vlog! Ik vind het altijd zo knap dat je van te voren alles hebt geregeld, je weet meteen waar je naartoe moet gaan, wat je gaat bezichtigen en waar je gaat eten, geweldig, zo kun je in korte tijd heel veel zien en doen. En OMG dat eten overal, ziet er super lekker uit. Ben benieuwd of je nog geshopt hebt daar?😉
  De zwarte jurk staat je prachtig, ik vind 'm supermooi! Ahaha ik moest wel lachen om hoe je het foundation flesje hebt gerepareerd😄 je bent echt wel handig. Hopelijk heb je er nog wat van kunnen redden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het vergt wel wat planning en ik schrijf het ook goed uit in een nota op mijn GSM, zodat ik altijd kan navigeren. Maar heel fijn om al wandelend een stad te verkennen!
   Niet zoveel geshopt! Een paar dingen bij Sephora (die laat ik zien in de volgende weekly vlog), maar voor de rest heb ik eigenlijk geen kleren of schoenen of zo geshopt. Het was er wel de plek voor, dus ik heb heerlijk gewindowshopt, haha.
   De zwarte jurk is duidelijk een hit, blij dat ik hem gekocht heb!
   Haha, mijn inner MacGyver was echt trots! :D Ik wilde ervoor zorgen dat ik mij niet zou snijden aan het flesje, dus dat was even de beste oplossing. Thuis heb ik er dikke ducktape rond gedaan, dat is net wat beter en nu kan ik de foundation ook gewoon verder gebruiken.

   Verwijderen
 2. Prachtige stad is het toch! Bedankt om ons wat mee te laten genieten via de vlog ;-):-).

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig