25 november 2023

Weekly vlog: kerstvibes op komst, quiz versus kien & new-in beauty

Weekly vlog

Publiciteit: deze video bevat persproducten van Clarins. Ik begin de kerstvibes al te voelen! We gaan namelijk naar twee kerstevents in deze vlog en geraken geïnspireerd door al het moois. We gaan quizzen (helaas niet gewonnen, maar ook niet laatste geworden!) én kienen en dan toon ik jullie nog enkele nieuwe beautyspulletjes.


Disclaimer: dit artikel bevat persproducten. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Oh ja, wat is je make-up zo mooi in het daglicht! I like it! Ik ben fan van de SOS Primer met een glansje. Maar wat vond je eigenlijk van de nieuwe primer van Clarins? De eye mono matte Ivory is precies heel goed gepigmenteerd. Net iets wat ik zocht. Deze en de pearly rosegold belanden dus in mijn winkelmandje. En dan laat ze ook nog nieuwe prachtige nieuwe lipsticks zien en dan ben ik alweer helemaal verkocht! 🤦‍♀️ 😄

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat effect was mooi! De SOS primers bevallen mij eigenlijk altijd, ik heb er al verschillende gehad door de jaren heen. Echt héél goed gepigmenteerd die oogschaduw, dit is exact wat ik zocht voor onder mijn wenkbrauw - dat lijkt zo basic, maar ik gebruik dat in elke ooglook dus voor mij is dat wel een héél goede vondst. Hahaha, sorry de lipsticks waren te mooi om te skippen! :D

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig