13 november 2023

Kiehl's Ultra Pure High-Potency Serums

Kiehl's Ultra Pure High-Potency Serums

Publiciteit: gekregen persproduct van Kiehl's. Hoewel het tegenwoordig lijkt alsof iedereen een halve skincare goeroe is met een tienstappenplan, valt er nog steeds wat te zeggen voor een eenvoudige, maar efficiënte routine - à la reinigen, serum, crème. Want dat zijn echt wel the basics die een groot verschil kunnen maken voor jouw huid. En: eenvoudig genoeg om te begrijpen en te volgen voor wie niet zo skincare minded is en een beetje zot draait wanneer er te veel potjes en flesjes de revue passeren.

De Kiehl's Ultra Pure High-Potency Serums passen eigenlijk perfect in het minimalistische rijtje: drie duidelijke, eenvoudige formules die optimaal resultaat leveren. De serums zijn vrij clean, met een beperkt aantal ingrediënten (max 10!) zodat de formulering ook doelgericht kan werken. 

Kiehl's Ultra Pure High-Potency Serums

Ik ben de serums alledrie beginnen gebruiken en intussen is er eentje volledig op, zit de tweede er bijna door en zit de derde halfweg. Kan je al raden welk serum waar hoort? 

Kiehl's Ultra Pure High-Potency Serum 1,5% Hyaluronic Acid

Als eerste het Kiehl's Ultra Pure High-Potency Serum 1,5% Hyaluronic Acid oftewel het serum met hyaluronzuur met slechts 7 ingrediënten. Ik houd-houd-houd van hydraterende producten omdat ik merk dat mijn huid er altijd weer goed mee is. Een degelijke skincare vult het vochttekort op en geeft mijn huid een geplumpt effect, van aan de oppervlakte tot in de diepere lagen van de huid. Het Kiehl's serum verhoogt de hydratatie van de huid en zorgt voor een verbeterende dichtheid aan het huidoppervlak. Dit serum was zo eenvoudig te gebruiken, ochtend en avond, zonder beperkingen, voor alle huidtypes en gaf een instant resultaat. 

Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 5% Niacinamide

Ook het Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 5% Niacinamide gaat er vrij goed door! Niacinamide lijkt op dit moment een beetje een trendy ingrediënt, maar is al langer gekend en effectief in het balanceren van de huid. Het vermindert de talgproductie, kalmeert de huid en egaliseert de teint. Het effect is wat matter dan het serum met hyaluronzuur, dus voor mij is het serum met niacinamide vooral eentje voor in de ochtend, omdat ik 's avonds niet per se op zoek ben naar een anti-shine effect. Niettemin is ook dit serum (met 10 ingrediënten) erg lief voor mijn huid, en kan een breed gamma van huidtypes hier goed weg mee.

Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 9,8% Glycolic Acid

Het Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 9,8% Glycolic Acid gaat er het minst snel door - maar enkel omdat ik het niet dagelijks gebruik. Glycolzuur is een efficiënt ingrediënt om dode huidcellen op een zachte manier te verwijderen, en de nieuwe huid te onthullen. Dit serum (7 ingrediënten!) egaliseert de huidtextuur en geeft ook een healthy glow, net omdat het de nieuwe huidcellen naar boven haalt. En dat is niet iets dat ik per se dagelijks nodig heb, omdat ik niet wil overdrijven en mijn huid de kans wil geven te herstellen. Sowieso gebruik ik het enkel 's avonds!

Je zou de serums ook onderling kunnen combineren voor een nog gerichter resultaat, maar ergens vond ik het wel fijn om simpelweg één serum per routine te gebruiken en te genieten van een eenvoudige maar toch efficiënte skincareroutine. Mocht je nieuwsgierig zijn naar Kiehl's skincare, probeer dan nog even geduld uit te oefenen en hun social media in de gaten te houden. Vorig jaar deden ze enkele mooie kortingen voor Black Friday en dat zal dit jaar ook weer het geval zijn. En iedereen houdt van korting, toch? 

Kiehl's Ultra Pure High-Potency Serum - 30 ml € 35,00

Disclaimer: dit artikel bevat persproducten. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig