6 december 2023

Weekly vlog: serieuze babbel, Crompouce test, föhnroutine & afscheid

Weekly vlog

Welkom aan de decembervlogs! Ik doe helaas niet mee aan het dagelijks vloggen van Vlogmas, maar ik serveer een iets langere weekly vlog - hopelijk is dat ook oké. Ik start de vlog met een serieuze babbel over een klacht die ik indiende - geen paniek, daarna wordt het terug leuker :-) Ik test ein-de-lijk de befaamde Crompouce, toon jullie hoe ik mijn fijn haar föhn voor optimaal volume en dan is er ook triest nieuws over mijn oma.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Stamathia, wat 'n verhaal! Jammer genoeg zijn er domme en bekrompen mensen op deze wereld 😔 Die opmerking zegt méér over hem dan over jou 🤷🏻‍♀️ Zelden een stijlvollere vrouw gezien👌En, ik ben blij met mijn klassieke opleiding. Klassieke Oudheid = de bakermat van de westerse beschaving! Wees maar fier op je afkomst 😉

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog veel sterkte met het verlies van je oma.

   Verwijderen
  2. Nog veel sterkte met het verlies van je oma.

   Verwijderen
  3. Dankjewel voor deze mooie woorden! <3
   Ik ben blij dat ik mijn verhaal gedeeld heb, toch ook een beetje van mij af kunnen zetten zo.
   En ook bedankt voor de condoleances voor mijn oma - ze werd deze voormiddag begraven en het zonnetje kwam zelfs een beetje schijnen. Het was een mooi afscheid.

   Verwijderen
 2. Bedankt om dit te delen. Schandalig hoe sommige personen zich gedragen/uitlaten.
  Innige deelneming met het overlijden van je oma, veel sterkte! <3.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel om te kijken/luisteren! <3
   En ook bedankt voor het medeleven voor mijn oma <3

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig