25 juni 2024

Weekly vlog: nieuwe lunchplekjes, grote parfumhaul & de eerste barbecue van het jaar!

Weekly vlog

We ontdekken enkele nieuwe lunchplekjes in Hasselt, maar gaan ook thuis aan de slag met homemade burgers én de eerste barbecue van het jaar - jawel, het heeft écht zo lang geduurd! Al mijn parfum was ook tegelijk op (wat een timing, haha) en dus haalde ik mijn drie favorieten terug in huis. Al was dat met een ervan geen gemakkelijke opdracht, wegens o-ver-al uitverkocht!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Wat doe je met die rode uien? En zit er dressing op de Griekse salade?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik houd niet zo van rauwe ui, dus ik laat ze even weken in water en azijn. Nu was dat eigenlijk een beetje te kort, maar als je wat meer tijd hebt, kan je ze op die manier een beetje pekelen en dan smaken ze wat mij betreft wat beter. De dressing is olijfolie + Griekse azijn (of witte balsamico als alternatief) + peper en zout en dan naar gelieven wat gedroogde kruiden erbij. Je kan met oregano werken, maar ik had ditmaal peterselie, bieslook en basilicum gebruikt.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig