5 juli 2024

Natasha Denona My Mini Dream Palette

Natasha Denona My Mini Dream Palette

Natasha Denona kwam vorig jaar met haar My Dream Collection, een handvol van haar favoriete producten in schakeringen van taupe en mauve. Op maat van Natasha zelf, en in essentie draagbaar voor zowat iedereen. Het midi palet was niet zo mijn ding - mooie kleuren, daar niet van, maar ik wist dat ik de donkere kleuren in het palet op termijn onvoldoende zou gebruiken. Toen ze op de proppen kwam met My Mini Dream Palette, was ik wél helemaal overtuigd!

Natasha Denona My Mini Dream Palette
Natasha Denona My Mini Dream Palette

Het heeft dan nog even geduurd voor ik het quint effectief kocht, maar intussen is het hier wel een stevige favoriet geworden. De mini paletjes van Natasha Denona zijn wat mij betreft toch best veelzijdig: vijf kleuren geven je de mogelijkheid om toch een beetje mixen en matchen, zonder in keuzestress te vervallen. 

My Mini Dream Palette vertrekt van een van de kleuren van het oorspronkelijke My Dream Palette, Nurture, een medium koele nude met matte finish. Van daaruit voegde ze vier nieuwe complementaire kleuren toe. De algemene look is eerder nude en koel met opnieuw taupe als rode draad. Het palet bevat drie matte kleuren (altijd boterig zacht en met een mooie afzet van pigmentatie op de oogleden) en twee high-shine metallic kleuren. De kleuren variëren van een koele nude tot een donkerbruine bordeaux en die variatie is wat mij betreft ideaal voor een full-glam look. 

Natasha Denona My Mini Dream Palette
Natasha Denona My Mini Dream Palette

Van links naar rechts: Devotion (medium diepe nude met metallic finish en koele ondertoon), Balance (een lichte nude hintje taupe in een matte finish), Passionate (metallic een lichte, champagneroze taupe met heel veel glans), Loyalty (donkerbruine bordeaux met matte finish), Nurture (een dubbeletje uit het My Dream Palette, een medium koele nude met matte finish).

De kleuren zijn weer héérlijk en de kwaliteit is top. Dit mini paletje doet op dat vlak echt niet onder voor de grotere paletten van Natasha Denona, dus als je liever niet meteen het budget van haar midsize paletten spendeert, is dit een fijn alternatief zonder te moeten inboeten op kwaliteit, noch kleur. Het is ook gewoon heel compact, rechttoe rechtaan, zonder al te veel franjes. Dit is een grote kanshebber als ik deze zomer mijn reistas inpak!

Natasha Denona My Mini Dream Palette
Natasha Denona My Mini Dream Palette
Natasha Denona My Mini Dream Palette

Want jawel, ik koop natuurlijk waar ik mij comfortabel bij voel en dit is peak comfortzone, haha. Ik houd ervan om kleuren uit een quint allemaal te gebruiken, gewoon omdat ik ze dan soort van allemaal kan afchecken - mijn inner lijstjesliefhebber is gelukkig! Uiteraard hoéf je dat niet te doen, en kan je perfect met een of twee kleuren werken, maar ik houd nu eenmaal van een beetje smokey glam die ik kan afwerken met vele laagjes mascara. 

Natasha Denona My Mini Dream Palette - 5 x 0,8 g € 28,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig